Sinop’ta Kitap Günleri Etkinliği düzenlendi

Sinop’ta Kitap Günleri Etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’ta, “Kitap Günleri Etkinliği” düzenlendi.

Valilik koordinesinde 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Koru Yayıncılık Şirketi Yönetim Kurulu Müdürü Köksal Altın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sinop'un eğitimli ve okumayı seven bir halk kitlesine sahip olduğunu söyledi.

Etkinlik kapsamında çeşitli yayınevleriyle birlikte binlerce kitabı okuyucularla buluşturduklarını belirten Altın, şöyle konuştu:

“Sinop Valiliği ve destek veren müdürlüklerin teşviki ile öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız etkinlik alanına gelerek her yaşa hitap eden kitaplarla buluşuyor. Öğrenciler ve vatandaşların kitap günlerine olan ilgisi oldukça fazla. Onun için Sinop'ta kitap etkinliğinin geleneksel hale gelmesi lazım. Bizim bu tür etkinliklerde ticari bir zihniyetimiz yok. Kitapları vatandaşlarımızın ayağına kadar getirip kitap okuma alışkanlığını toplumda her kesime kazandırmak istiyoruz. Bizim tüm gayretimiz bu yönde.”

Altın, etkinliğinin bir sonraki durağının ise Artvin olacağı kaydetti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.