Sinop’un Gerze ilçesinde koruyucu aileler şenlikte buluştu

Sinop’un Gerze ilçesinde koruyucu aileler şenlikte buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.07.2024 08:37
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’un Gerze ilçesinde Koruyucu Aile Günü kapsamında düzenlenen şenlikte, koruyucu aileler ve çocuklar keyifli vakit geçirdi.

İdemli mesire alanında düzenlenen şenlikte çocuklar için çeşitli yarışmalar düzenlenirken, programın ardından ailelere ikramda bulunuldu.

Vali Mustafa Özarslan, burada yaptığı konuşmada, yüreklerindeki sevgi ve vicdan duygularıyla çocuklara sahip çıkan, koruyup kollayan, aile sıcaklığına kavuşturan bütün koruyucu aileleri teşekkür etti.

Etkinliğe Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Müftüsü Paşa Bektaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ercan Okur ile koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’te çeyrek finale kalması coşkuyla kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 08:37
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmesi Trabzon'da coşkuyla kutlandı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından şehir merkezinde araçlarıyla konvoylar oluşturan vatandaşlar, daha sonra Trabzon Meydan Parkı'nda bir araya gelerek horon ve kol bastı oynadı.

Ellerinde Türk bayraklarla kutlamada bulunan vatandaşlar, Milli Takım lehine tezahüratlar ve marşlarla kutlamaya devam etti.