Sizin boş vaktiniz, bizim iş vaktimiz…!

Sizin boş vaktiniz, bizim iş vaktimiz…!

Yayın: 26.09.2022 16:51
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden kendisi ve partisi hakkında ağır ithamlarda bulunan partililerine seslendi.

İddiaların asılsız ve maksatlı olduğunu kaydeden Başkan Aygün, “Görev aldığımızdan bu yana yaklaşık 4 ay içerisinde üye sayımızda yüzde 25’in üzerinde bir artış sağladık. Sadece bu bile yakaladığımız yüksek temponun bir göstergesidir” dedi.

İl yönetimindeki görevlendirmelerde bazı değişikliklere gittiklerini de kaydeden Aygün açıklamasında, “İYİ Parti Karabük İl ve İlçe Teşkilatları olarak göreve geldiğimiz tarihten bu yana büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdiden üye sayımızda %25 lik bir artış sağladık.

Zaman zaman partili arkadaşlarımızın sosyal medya ve basın aracılığıyla dile getirdikleri hususlar tarafımızca dikkate alınmakla birlikte iddialar asılsız ve maksatlıdır.

Teşkilat Başkanımız İsmail Yalav görevinin başındadır. Karşılıklı görev değişimi neticesinde Serhat Uzun Siyasi İşler Başkanı olarak atanmış, Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevine ise Mehmet Şihanlıoğlu getirilmiştir.

Her gün artan bir tempo ile hazırlandığımız 2023 seçimlerine Karabük’te 1.parti olma hedefine emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.