Soğuksu 3. Etap TOKİ Mayıs başında başlayacak mı?

Soğuksu 3. Etap TOKİ Mayıs başında başlayacak mı?

Yayın: 17.04.2024 12:32
Paylaş:
A+ A-

31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi AK Parti’den Karabük Belediye Başkan adayı olan  ve Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ Soğuksu 3. Etap TOKİ’nin Mayıs ayı içerisinde başlayacağı müjdesini vermişti. Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’nın bu müjdeyi vermesi sonrası çalışmaların Mayıs ayı içerisinde başlayıp başlamayacağı merak konusu oldu.

Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya seçim çalışmaları esnasında  ““3. etap TOKİ’nin ihale hazırlıkları da bitti diyebiliriz. 1 Mayıs gibi yani Mayıs başı itibariyle de kazmayı vuracağız inşallah. Karabük halkımıza sürekli yapılamaz, edilemez diye çaresizlikler sunuluyor. Biz artık bu talihsizliklerden imkansızlıklardan kurtulmak istiyoruz.”  Demişti.

İNŞALLAH ÇALIŞMALAR BAŞLAR

Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’nın vermiş olduğu bu müjdenin seçilm çalışması olarak kalmamasını isteyen vatandaşlar “ Biz belediye başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’nın vermiş olduğu bu sözü kamuoyuna açıklamış olduğu Mayıs ayında  yerine getireceğine inanıyoruz.  İnşallah bu verilen vaat sözde kalmaz ve belirtilen tarihte Soğuksu 3. Etap TOKİ çalışmaları başlar” dediler.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da devrilen karavandaki Alman çift yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde devrilen karavandaki iki Alman vatandaşı yaralandı.

Stefan Simon (49) idaresindeki KO VN 167 Almanya plakalı karavan, Çorum-Alaca kara yolu Alacahöyük Kavşağı yakınlarında karşı şeride geçerek devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü ve eşi Raiola Simon, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan çiftin köpeği Frida da ilçedeki bir veterinerde tedavi edildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 1,5 saat ulaşıma kapanan yol, karavanın çekici ile kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Alman çiftin Kapadokya'dan Gürcistan'a seyahat ettiği öğrenildi.