Sporcularımız Kayakta İlk Madalyalarını Aldı

Sporcularımız Kayakta İlk Madalyalarını Aldı

Yayın: 05.03.2020 20:13
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Kayaklı Koşu 2.Etap yarışmasında Karabük’ten iki sporcu bronz madalyanın sahibi oldu.
Türkiye’nin 53. Kayak Merkezi olan Keltepe Kayak Merkezinin hizmete sunulması ile kayak sporu kentte önem kazanmaya başladı. Kayak sporunun Karabük’te yaygınlaşması ile beraber kayak branşında yarışan sporculardan dereceler gelmeye başladı. Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 29 Şubat – 02 Mart 2020 tarihlerinde Erzurum’da düzenlenen Kayaklı Koşu 2. Etap yarışmasının ilk gününde Safranbolu Belediyespor Sporcusu K. Akif Güler dördüncü olarak bronz madalya kazandı. Yarışmanın ikinci gününde ise Abdulsamet Yılmaz üçüncü, K. Akif Güler dördüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.