SSK Bağ-Kur emeklisine 11-20-30 Ekim’de şahane destek ödemesi geliyor

SSK Bağ-Kur emeklisine 11-20-30 Ekim’de şahane destek ödemesi geliyor

Yayın: 10.10.2023 11:50
Paylaş:
A+ A-

SSK ve Bağ-Kur emeklisi için sunulan promosyonlar maaşlarını başka bankaya taşımayı düşünenler için ekonomik açıdan çekici bir seçenek sunuyor. Ekim ayı boyunca devam edecek olan kampanyalar henüz başvurularını yapmayan emeklilere büyük bir fırsat sunuyor. Unutmayın ki promosyonlar, tercih ettiğiniz bankanın belirlediği kriterlere göre değişebiliyor. Bu nedenle seçiminizi yapmadan önce dikkatli bir şekilde incelemeniz önemli olacak.

Ekim ayı emekliler için birçok bankanın cazip promosyon teklifleri sunduğu bir dönem haline geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşma yapan bu bankalar, emeklilere maaşlarını taşıma fırsatı sunuyor. Bu promosyonlar emeklilerin maaş tutarına, emeklilik süresine ve tercih ettikleri bankanın belirlediği kriterlere göre değişkenlik gösterebiliyor.

Akbank: Yeni Promosyon Fırsatı

18 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca bu bankadan almaya taahhüt eden emekliler için büyük bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında 10.000 TL’ye varan promosyon kazanma şansınız bulunuyor. Ayrıca kredi kartınıza tanımlanan 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı ile fatura başına 400 TL, toplamda 2.000 TL chip-para kazanma imkanını da sunuluyor.

ING Bank: 12.500 TL’ye Kadar Nakit Promosyon

SGK emekli maaşınızı ING’ye taşıdığınızda, maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye kadar nakit promosyon kazanabilirsiniz. Buna ek olarak Otomatik Fatura Talimatı’na ek 4.000 TL’ye kadar nakit promosyon ekleniyor. Böylece toplamda 12.500 TL’ye kadar nakit promosyon avantajı elde edebilirsiniz. Ayrıca yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da bu fırsatlardan yararlanabilir.

Finansbank: 10.000 TL’ye Kadar Nakit Promosyon

Maaşınızı 31 Ekim tarihine kadar Türkiye Finans’a taşıdığınızda, 10.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi sizi bekliyor.

Garanti BBVA: 7.500 TL’ye Varan Promosyon

Garanti BBVA emekli maaşı promosyonunda bir teklif sunuyor. 7.500 TL’ye varan promosyon ve ek olarak 1.000 TL bonus sunuluyor.

Yapı Kredi: 9.000 TL’ye Varan Nakit Promosyon Fırsatı

1 Eylül 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilere özel olarak sunulan bu kampanyada, 9.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı bulunuyor.

kaynak:takvim.com

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasında

Yayın: 18.05.2024 18:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde E.A. (17) yönetimindeki 78 ABM 765 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, otomobil ile motosikletin çarpışması ve otomobilin çöp konteynerine çarpması yer alıyor.

 

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..