Suçlular Ortaya Çıkarılsın

Suçlular Ortaya Çıkarılsın

Yayın: 07.09.2015 10:54
Paylaş:
A+ A-

Son aylarda Karabük gündeminde bomba etkisi yapan,”NAYLON FATURA”olayı ile ilgili bazı demir tüccarlarının bir araya gelerek, AK Partinin etkin isimlerinden olan, TBMM eski başkanı Mehmet Ali Şahin’e gittikleri haberleri verildi.

Önceki yıllarda da gündeme gelen, son aylarda ise iyiden iyiye ayyuka çıkan ve daha çok İSKENDERUN-PAYAS kaynaklı olduğu haber verilen, “NAYLON FATURA” olayı ile ilgili son olarak bazı demir tüccarlarının AK Parti’nin etkin isimlerinden, TBMM eski başkanı Mehmet Ali Şahin’e giderek bu olayın kapatılması konusunda ricacı oldukları şeklinde duyumlar alındı.

Geçtiğimiz günlerde gelişen bu olayla ilgili bazı demir tüccarının AK Parti’nin önemli isimlerinden Mehmet Ali Şahin ile görüştükleri şeklinde bilgiler verilirken,görüşmelerinin sebebi olarak ta “NAYLON FATURA” olayının kapatılması yönünde ricada bulundukları gelen duyumlar arasında yer alıyor.
Bu görüşme ile ilgili rahatsızlıklarını dile getiren ilgili vatandaşlar, ülkede bir erken seçim gündemi varken ve zor günlerin yaşandığı bu günlerde Sayın Mehmet Ali Şahin’in bu konularla ilgilenmeyeceği ve her ne olursa olsun ortaya çıkarılması gereken, “NAYLON FATURA” ile ilgili hiçbir müdahalede bulunmayacağına eminiz. Bu olayda kim veya kimler haksız kazanç elde ettiyse bellidir ve kesinlikle cezasız kalmamalıdır.Sayın Şahin giden arkadaşlarımıza da aynısını söylemiştir ve biz bundan eminiz.Su bulanmayınca durulanmaz.Bu durumda kim suçlu kim suçsuz ortaya çıkarılsın ve cezasını çeksin.Bu işin kapatılması için lütfen girişimlerde bulunmayın.

BU İŞİ YAPANLAR ORTAYA ÇIKARILSIN

Diğer yandan,Demir piyasasında ki “NAYLON FATURA” olaylarının yıllar öncesine dayandığı yorumlarını da yapan ilgili kişiler, “bizler yıllar öncesi “NAYLON FATURA” konusunda uyarılar yaptık.Tabi devlet yetkililerimiz o zaman da gerekli müdahaleleri yapmıştır.Ancak son aylarda ki bu olay iyiden iyiye ayyuka çıktı.Biz istiyoruz ki bu piyasa da ahlaklı ticaret yapılsın.Birileri gelip bu piyasayı güvensiz kılmasın.Yetkililerimizden rica ediyoruz, Karabük’ün imajı daha fazla zedelenmeden bu duruma acilen ortaya çıkarılsın.Yoksa katma değerinin büyük bölümü demir-çelik sektörüne bağlı Karabük piyasası bu işten büyük yara alır” yorumlarını yapıyorlar.

Yorumlar

  1. karabük

    Sn. Mehmet Ali Şahin eğer suçluların ortaya çıkmasını bir şekilde engellerse bir çok namuslu tüccar ve çalışanın vebalini de üzerine almış olur. Eğer iddialar doğruysa bu ülkenin evlatlarının milyonları belli kişi ve şirketlerce haksız bir şekilde elde edilmiştir. Lütfen artık bu işleri yapanların büyük sanayiciler filan olması hikayelerini anlatmasınlar. Ülke menfaatleri bu haksız kazanç olaylarının artık ortaya çıkartılmasını gerektirir

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz’ın başkanlığında önemli başarılara imza attı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, hayatını kaybeden onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın kulüp başkanlığı döneminde 4 kupa kazandı.

Trabzon'da 21 Ekim 1948'de dünyaya gelen Yılmaz, İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Yılmaz, iş insanı, medya patronu, siyasetçi ve spor yöneticisi olarak tanındı.

1982-1983 sezonunda Trabzonspor'un 8. başkanı olarak seçilen Mehmet Ali Yılmaz, bu görevini 1987-1988 sezonun ortasına kadar sürdürdü. Bir yıllık aranın ardından 1989'da tekrar başkanlık koltuğuna oturan Yılmaz, 1992'ye kadar görevde kaldı. Üçüncü başkanlık dönemi 1996'nın sonundan 2000 yılının sonuna kadar devam eden Mehmet Ali Yılmaz, kulüpte en uzun süreyle başkanlık yapan kişi oldu.

Trabzonspor, Yılmaz'ın başkanlığı döneminde 1982-1983 sezonunda Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1983-1984 sezonunda lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası, 1984-1985 sezonunda Başbakanlık Kupası olmak üzere 4 kupa kazandı.

Kulüpte 1988'de yapılan Divan Başkanlık Kurulu'nda verilen önergeyle Mehmet Ali Yılmaz, kulübün onursal başkanlığı ünvanını elde etti.

Yılmaz, bordo-mavili kulüpte tesisleşmenin de ilk adımlarını attı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ismi kulübün mevcut tesislerine verildi.

Mehmet Ali Yılmaz, 1991 genel seçimlerinde Doğru Yol Partisi'nden Trabzon milletvekili seçilerek, 49 ve 50. hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz'ın Bakanlığı döneminde Türkiye Futbol Federasyonu özerk bir yapıya kavuştu. Yılmaz, futbolda havuz sistemini düzenleyen kişilerden biri oldu.