SYM’lerde Depremzedeler İçin Kıyafet Dikimi Devam Ediyor

Halil Kızılyer
Yayın: 03.03.2023 15:15
A+ A-

Karabük Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezilerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde açılan Halk Eğitimi Merkezi Dikiş Nakış ve Giyim Kurslarında usta öğretici ve kursiyerler tarafından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere eşofman takımı, yağmurluk, uyku tulumu, örgü bebek, atkı, bere, eldiven, kazak, çocuk kıyafetleri gibi çeşitli giysi üretimleri devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile birlikte Karabük Halk Eğitimi Merkezinde toplanan ürünleri inceledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu’ndan üretimi devam eden ve gerçekleştirilen ürünler hakkında detaylı bilgi aldı.

Bu zor zamanda deprem bölgesindeki vatandaşlar için el birliği gönül birliği ile çalışan Karabük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu nezdinde idarecilere, usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Depremin ilk gününden itibaren Halk Eğitimi Merkezlerimizi koordinesinde deprem bölgesinde ihtiyaçlara yönelik eşofman takımı, yağmurluk, uyku tulumu, örgü bebek, atkı, bere, eldiven, kazak, çocuk kıyafeti gibi çeşitli giysi üretimlerinin aralıksız devam etmektedir. Zor dönemde Halk Eğitimi Merkezlerimiz, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarımız ve Mesleki Eğitim Merkezimiz oradaki kardeşlerimizin ihtiyaçlarına yönelik üretimler yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Uyku tulumundan, soba üretimine kadar geniş bir yelpazede çalıştık. Bugün de Karabük Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından üretimi tamamlanarak gönderilmeye hazır malzememizi olduğu bölümde paketleme öncesi hazırlıklara şahit olduk. Tüm idareci, öğretmen ve kursiyerlerimiz olağanüstü gayret gösterdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. (Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de peynir bidonuna gizlenmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 20:45
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de peynir bidonlarının içerisine gizlenmiş 3 kilo 916 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, İstanbul'da gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, doğu illerinden İstanbul'a kargo yoluyla uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, taşımacılığı yapan kargo şirketinin Düzce'deki aktarım merkezinde arama gerçekleştirdi.

Ekipler, alıcı K.B'ye yollanan peynir bidonlarının içine, paketlenmiş halde 3 kilo 916 gram sentetik uyuşturucu gizlendiğini belirledi. Uyuşturucu çıkarıldıktan sonra bidonların alıcıya yollandığı operasyonda, İstanbul'daki kargo şubesine gelen K.B. gözaltına alındı.

Düzce'ye getirilen ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklandı.

Öte yandan, operasyona ait görüntüler İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basınla paylaşıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331