Tarım Müdürlüğü Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Tarım Müdürlüğü Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 23.01.2019 21:17
Paylaş:
A+ A-

İl Tarım Müdürü Çetin Ayvalık Eskipazar İlçemizi ziyaret ederek,sırasıyla İlçe Müdürlüğü, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, İlçede faaliyet gösteren içecek fabrikası, büyükbaş hayvan işletmesi tesislerini ziyaret etti.

İlçenin tarım potansiyeli, uygulanabilecek projeler ve bu kapsamda önümüze çıkan sorunların çözümü noktasında, Kurum olarak ya da Kurumlar arası işbirliği ile çözümün sağlanması gibi konular görüşülen gezide,ayrıca İlçede yapımı devam eden sulama göletlerinin tamamlandığında etkin ve sürdürülebilir projelerin uygulanması için çalışmalar yapılması gündeme getirildi.

Özellikle örtüaltı tarımın yoğun olarak yapıldığı Köyceğiz Köyü’nde çiftçi toplantısı yapılırken, İl Müdürlüğü ve Bakanlığın çalışmaları ile uygulanan projeler hakkında bilgilendirme yapmış, çiftçilerin sorunları, talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Çetin Ayvalık “Hizmet sunduğumuz sektördeki kitlenin, sorun, istek ve temennilerin yerinde dinlenilmesi ve çözüme daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılması açısından bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.