TBB Meclis Üyesi Seçimi Yapıldı

TBB Meclis Üyesi Seçimi Yapıldı

Yayın: 22.05.2024 10:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın doğal üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin Meclis Üyesi seçimi, Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi salonunda, İlçe belediye başkanları ve   Belediye Meclis Üyelerinin katılımları ile yapıldı.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın Başkanlığında, 58 katılımcının oy kullandığı seçimde, yapılan seçim sonucunda en çok oyu alan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Meclis üyelerinden ise aday gösterilen Fatih Ustaoğlu TBB Meclis Üyeliğine seçildiler. Yedek üyeliğe ise Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ile meclis üyesi Mehmet Sefa Öz seçildi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bütün haziruna teşekkür ederek, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliğine seçilen Belediye Başkanlarını tebrik edip yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.