TED’den 19 Mayıs Geleneksel Bahar Şenliği

TED’den 19 Mayıs Geleneksel Bahar Şenliği

Yayın: 20.05.2015 10:16
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Eğitim Derneği (TED) Karabük Koleji tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bahar Şenliği düzenledi.

TED Karabük Koleji bahçesinde gerçekleşen şenlikte şişme oyun alanları, veli-öğrenci stantları, öğrenci etkinlikleri, spor müsabakaları ve boyama şenliği etkinlikleri ile öğrenciler ve veliler keyifli bir gün geçirdi.

TED Kolej Müdürü Kerim Barçın, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bizim için çok önemli. TED Koleji olarak bu bayramı içten bir şekilde kutluyoruz. 19 Mayıs Kurtuluş Savaşının başlangıcı, TBMM’nin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir gün ve bugünü onurla kutluyor. Kolej olarak biz bugünü bahar şenliği olarak kutluyoruz. Bu yıl 51. yılımız ve düzenlediğimiz bahar şenliğinde öğretmen, öğrenci ve velilerimiz okulda oyun alanlarında. Bir yıl içinde öğrencilerimizin neler yaptığını gelen ziyaretçilerimize sergiliyoruz. TED Karabük Koleji 19 Mayıs’ı anlamlı ve keyifli bir şekilde kutluyor” dedi.

Barçın ayrıcı geçtiğimiz yapılan Tam Eğitim Bursluluk sıvanın sonuçlarının açıklandığı ve bu yıl okullarına burslu 68 öğrenci alacaklarını da ifade etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da dilenci kılığında hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da cerrahi maske ve eldiven kullanarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde hırsızlık yapan kişilerle ilgili çalışma yürütüldü.

Ekipler, cerrahi maske ve eldiven takarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen S.Y. (24), Ü.Y (17), E.K (15), B.Y. (26), B.V (20) ve P.A'yı (35) yakaladı.

Aralarında hırsızlık suçundan 30 ve daha fazla kaydı olanların da bulunduğu 4 kadın ile 2 çocuğun, ikametlerden 380 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 3 bin dolar, 800 avro ve 36 bin 500 lira çaldıkları belirlendi.

Şüphelilerden S.Y. ile çocuklar Ü.Y. ve E.K, ifade sonrası serbest bırakıldı. Kadın şüpheliler B.Y, B.V. ve P.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.