Tekkeköy’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Tekkeköy’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.06.2024 20:15
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Tekkeköy Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

İlçe meydanında düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Halil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Aydın ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaşarın bayramını kutlayan Candal, “Rabb'im hep birlikte sağlıklı ve huzur dolu nice bayramlara kavuşmamızı nasip etsin. Bayramımız mübarek olsun.” ifadesini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de şiddetli yağış etkili oluyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.06.2024 20:52
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıklarla devam ediyor.

Pazar ilçesinin Başköy, Bucak, Akbucak, Kesikköprü, Ortaırmak, Subaşı, Ardeşen ilçesinin Yukarıdurak, Özgür, Kaçkar, Armağan, Doğanay, Akkaya, Fındıklı ilçesinin Yeniköy, Devran, Cennet, Doğanay, Çamlıhemşin ilçesinin Derecik ile Güneysu ilçesinin Ballıdere köylerinde şiddetli yağışa bağlı toprak kaymaları meydana geldi.

Hasar gören ve bir kısmı ulaşıma kapanan yollarda İl Özel İdare ekipleri, 21 iş makinesi ve 25 personelle çalışma yürütüyor.

Yağışın devam ettiği bölgede emniyet, jandarma, AFAD, AKUT ve UMKE ekipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için hazır bekletiliyor.

Yağışın aralıklı devam ettiği il genelinde bazı yollarda su birikintileri oluştu.