Tekrar Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Kılıç Bolu’da konuştu:

Tekrar Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Kılıç Bolu’da konuştu:

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 30.09.2023 20:00
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Yine Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Suat Kılıç, “Her gerçek işinde hükümetin yanında olduğumuz üzere her yanlışında da yanlışa 'yanlış' demeye devam edeceğiz.” dedi.

Bolu'ya gelen Kılıç, Vali Erkan Kılıç'ı ziyaret etti. Büyükcami Mahallesi'nde iş yerlerini ziyaret eden Kılıç, esnafla bir ortaya geldi.

Daha sonra Paşaköy Mahallesi'nde bir otelde basın toplantısı düzenleyen Kılıç, esnaf ziyaretlerinde sokağın bir numaralı gündeminin iktisat olduğunun anlaşıldığını söyledi.

Kılıç, “Milli Kaynak Paketleri”ne değinerek, şöyle devam etti:

“Milli Kaynak Paketleri; ulusal görüşün, adil sistemin, denk bütçe ve yeni iktisat anlayışının yansımalarıdır. Bugünkü Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne Ulusal Kaynak Paketlerimizden yararlanmayı öneriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı ve kabinesine, iktisat idaresine, İktisat Uyum Şurasına; ulusal görüşün Ulusal Kaynak Paketlerini ele almayı, incelemeyi, bunlardan yararlanmayı, önümüzdeki beş yılı boşa harcamak yerine Ulusal Kaynak Paketlerinden yararlanarak Türkiye'nin yarınlarını kurtarmayı öneriyoruz. Her gerçek işinde hükümetin yanında olduğumuz üzere her yanlışında da yanlışa 'yanlış' demeye devam edeceğiz.”

Yeniden Refah Partisinin 31 Mart 2024 lokal seçimlerine ülke genelinde kendi adaylarıyla katılacağını aktaran Kılıç, belediye başkanlığı, vilayet genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliklerinde gençlere öncelik tanıyacaklarını anlattı.

Kılıç, gençlere Tekrar Refah Partisinden aday olmayı, siyasete adım atmayı, bu güne kadar konuştukları için icraat yeri aramayı teklif ettiğini lisana getirerek, “Yeniden Refah Partisi, 30 yaşına kadar bayan erkek tüm gençlerde adaylıkları büsbütün fiyatsız kabul edecek.” dedi.

– “CHP, muhalefet vazifesini yerine getirmemektedir”

Yeniden Refah Partisinin hem iktidarın hem de muhalefetin yegane alternatifi olduğunu, CHP'nin muhalefet vazifesini yerine getirmediğini aktaran Kılıç, şöyle devam etti:

“Böyle bir muhalefetin Türkiye'ye katkısı yoktur. Bu türlü bir muhalefetin ülkeye de millete de bir katkısı yoktur. Bugünkü CHP, AK Parti iktidarı açısından olabilecek en uygun talihtir. Tahlil geliştirmeyen, teklif getirmeyen, meseleleri işleyemeyen, gündemde tutmayı beceremeyen, ne doğruya 'doğru', ne yanlışa 'yanlış' diyebilen CHP'nin muhalefet anlayışını biz de bir muhalefet partisi olarak reddediyoruz.”

Kılıç, mahallî seçimlerde argümanlı olduklarını, bütün imkanlarıyla seferber olacaklarını, halkla buluşacaklarını lisana getirerek, “Teşkilatımıza düşen de bu buluşmanın öncüsü olmaktır, ortacısı olmaktır, destekçisi olmaktır.” dedi.

Toplantının akabinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Kılıç, daha sonra partisinin Vilayet Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Parti binasında teşkilat üyeleriyle bir ortaya gelen Kılıç, basına kapalı yapılan vilayet divan toplantısına katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasında

Yayın: 18.05.2024 18:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde E.A. (17) yönetimindeki 78 ABM 765 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, otomobil ile motosikletin çarpışması ve otomobilin çöp konteynerine çarpması yer alıyor.

 

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..