TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Hakem Atamalarında Yeni Dönem Başlatıyor!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Hakem Atamalarında Yeni Dönem Başlatıyor!

Yayın: 07.11.2023 13:16 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem atamalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, hakem atamaları konusunda stratejik bir planı uygulamak için devrim niteliğinde bir adım atacaklarını söyledi.

Ayrıca, Avrupa’da özellikle Almanya’da uygulanan bir sistemi Türkiye’ye getireceklerini ve kulüplerin bu sürecin bir parçası olacağını belirtti. MHK’da yeni bir yapılanma sürecinin başlatılacağını ve kulüplerin karar verme mekanizmasına dahil edilmek istendiğini ifade etti.

Ayrıca, yakın zamanda hayata geçirilecek yarı otomatik ofsayt sistemiyle teknolojiye yatırım yapılacağını ve maç esnasında kararların daha hızlı ve doğru bir şekilde verilmesinin sağlanacağını dile getirdi.

Milli Takımın EURO 2024’e gitmeyi garantilediğini ve tarihte ilk kez gruptan lider çıkma şansının bulunduğunu vurguladı. Türkiye’nin FIFA dünya sıralamasında 4 basamak yükselerek 38. sırada olduğunu ve son dönemdeki en iyi dereceyi elde ettiğini açıkladı.

Ayrıca, Vincenzo Montella’nın son iki maçta büyük bir rol oynadığını ve İstanbul’da ikamet edeceğini belirtti. Kadın Milli Takımı’nın da C Ligi’nde 4 maçı kazanarak Uluslar B Ligi’ne yükselmeyi garantilediğini ve bu başarının UEFA’da dikkat çektiğini söyledi. (Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Yayın: 10.05.2024 18:09
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Şüpheli A.D’nin üst aramasında, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.