THK Kastamonu’ya yamaç paraşütü sporunu kazandıracak

THK Kastamonu’ya yamaç paraşütü sporunu kazandıracak

Yayın: 04.08.2023 12:37
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi Başkanlığınca yamaç paraşütü sporunun kente kazandırılması için çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

Şubeden yapılan yazılı açıklamada, Tahir Altıkulaçoğlu, 2023 etkinlikleri kapsamında yamaç paraşütü için yer keşiflerin tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından talep edilen uzman ekiple dronla hava ve yer ölçümleri ile analizlerin yapıldığı kaydedilerek, “İnebolu, Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerimizde yer keşiflerimizi tamamladık. Uzmanlar tarafından oluşturulacak raporlar doğrultusunda yamaç paraşütü çalışmalarımız mülki amirlerimizin de destekleri ile devam edecek olup Kastamonu’da havacılık sporunun sevdirilmesi ve turizme kazandırılması için birçok faaliyeti hayata geçireceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına çadır kentte Kur’an-ı Kerim öğretiliyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:45
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'da mevsimlik tarım işçilerinin çocukları, oluşturulan çadır kentte Kur'an-ı Kerim öğreniyor.

Amasya Müftülüğü'nün “Yaza Kur'an ile Merhaba” sloganı ile başlattığı Kur'an Kursları çerçevesinde mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının Kur'an-ı Kerim öğrenmesi için çadır kent oluşturdu.

Çocuklara, Aksu Köyü Çadır kent Kur'an Kursu adı verilen çadır kentte Kur'an-ı Kerim öğretiliyor.

Kursu ziyaret eden Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, öğreticilerinden eğitim hakkında bilgi alarak öğrencilerle de sohbet etti.