Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 03.12.2019 20:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir Tüccarları Dernek Başkanı İBRAHİM ÖZTÜRK gündemi sarsıyor

Karabük Demir Tüccarları Dernek Başkanı İbrahim ÖZTÜRK,yeniden Karabük gündemine getirdiği “Demir ticaretinde naylon fatura ve faturasız satışlar konusu ile..” Karabük gündemini sarsmaya devam ediyor.Başkan İbrahim ÖZTÜRK son olarak “Demir Tüccarlarının bu büyük sorunu ile Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi Üyelerinin ve hem Meclis Üyelerinin,hem de Yönetim Kurulu’nun ilgisini beklediğine dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda da bu konunun gündeme geldiğine işaret eden,Demir Tüccarları Dernek Başkanı İbrahim Öztürk “Bu konu Ankara’da birçok görüşmelerin yapılmasına sebep olmuştu.Ne yazık ki olumlu bir sonuç alınamadı.Şimdi Demir Ticaretini dürüst biçimde yapan arkadaşlarımız,Tüccarlar bu naylon fatura olayı ile çok ciddi bir haksız rekabet yaşıyorlar..” yolunda görüşler dile getirdi.

Karabük Demir Tüccarları Dernek Başkanı İbrahim Öztürk ayrıca şu görüşleri dile getirerek Ticaret ve Sanayi  Odası’nda ki Meslek Komitesi Üyelerine seslenerek şunları söyledi “  Naylon faturadan canımız çok yanıyor.Sorunumuza çözüm üretmek için Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçimi oy pusulasındaki temsilcilerimiz EMRE AKYÜZ, HÜSEYİN YALÇIN, MURAT ORHAN, BAYRAM DEMİR, ERTAN DEMİREL, HÜSEYİN DEMİR, HİKMET RIFAT ALTUNDAL, EMRAH NURİ ÖZDEMİR, MURAT İSMAİL TAŞ, SELÇUK ARSLAN arkadaşlarımızında bu konuda duyarsız kalmamalarını naylon fatura ile mücadelemizde lütfen bizlere yardımlarını bekliyoruz.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.