Tivibu, Avrupa basketbolunun tepe liglerini ekrana taşıyor

Tivibu, Avrupa basketbolunun tepe liglerini ekrana taşıyor

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 05.10.2023 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Tivibu, basketbolun en üst düzeylerini izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya nazaran, dijital TV platformu Tivibu, Avrupa basketbolunun tepe liglerini ekrana taşıyor.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Euroleague'de oynayacağı maçlar S Sport üzerinden takip edilebiliyorken, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Bursaspor ve Darüşşafaka'nın Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları Tivibu Spor'dan izlenebiliyor.

Geçen dönemde istediğini bulamayan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, yaz periyodunda yaptığı kıymetli değişikliklerle döneme başlıyor. Türk Telekom Basketbol ile EuroCup'a damga vuran Fazilet Can'ı Ergin Ataman'ın yerine getiren Anadolu Efes, oyuncu takımına da değerli eklemeler yaptı.

Anadolu Efes’in Barcelona deplasmanında yarın oynayacağı uğraş S Sport'tan canlı izlenebilecek. Play-off'larda elenerek final four hasretini sürdüren Fenerbahçe Beko, oyun kurucu düzenlemesiyle ve pota altına yaptığı yıldız eklemelerle döneme dolu dizgin başlıyor. Fenerbahçe Beko'nun Olimpia Milano karşısında iç alanda oynayacağı maç ise yarın 6 Ekim'de S Sport'tan naklen yayınlanıyor.

– Türk kadrolarının Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları Tivibu'da

Türk temsilciler, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde küme evrelerinde uzunluk gösteriyor. 5 kadroyla gayret edilecek ligde dönem 17 Ekim'de başlayacak.

C kümesinde Darüşşafaka Lassa, VEF Riga karşısında dönemin açılış maçına çıkacak. 18 Ekim'de ise Galatasaray NEF, PAOK Saloniki ile G kümesi açılış maçıyla dönemi açacak. Basketbol Şampiyonlar Ligi gayretleri Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Doğu Karadeniz’den 4 ayda 9 ülkeye bal ihracatı

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Doğu Karadeniz'den ocak-nisan döneminde ABD başta olmak üzere 9 ülkeye bal satıldı.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, AA muhabirine, bölgeden 4 ayda 218 ton bal ihraç edildiğini söyledi.

Dış satımdan 894 milyon 471 bin dolar kazanç sağlandığına dikkati çeken Kalyoncu, “ABD, 462 bin 563 dolarlık ihracatla ilk sırada yer aldı. ABD'yi 198 bin 750 dolarla Almanya, 96 bin 216 dolarla Suudi Arabistan takip etti. Bölgeden söz konusu dönemde Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman, Azerbaycan, Belçika ile Birleşik Krallık'a da bu dönem bal satıldı.” diye konuştu.

Kalyoncu, ihracatı artırmaya yönelik çalışmaları önemsediklerini vurgulayarak, bal ihracatının, organik, coğrafi işaretli ve markalı ürün ihracatıyla daha da artırılabileceğini ifade etti.

Bal üretimi açısından bu yıl hava şartlarının iyi geçtiğini, bunun da rekolteyi artıracağını dile getiren Kalyoncu, “Türk balını dünya piyasalarında kalitesiyle marka haline getirmemiz gerekiyor. Kaliteli ve en üst ambalajlarda Türk balının üretimi için ilgili kurumların etkin denetimler yaparak, asla ödün verilmemesi önem arz ediyor.” değerlendirmesini yaptı.