TKDK’den Rize’ye 22 milyon lira hibe desteği

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.07.2024 04:07
A+ A-

RİZE (AA) – Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD 3 Programı kapsamında Rize'de 2 projeye 22 milyon liralık hibe desteği verecek.

Valilikte düzenlenen programda konuşan Vali İhsan Selim Baydaş, tarımsal işleme sektörüyle ilgili Rize'de 2 proje başvurusunun kabul edildiğini belirterek, bunlardan birinin et, diğerinin meyve işleme alanında olduğunu söyledi.

Baydaş, yaklaşık 44 milyon liralık yatırımın 22 milyon lirasının TKDK'den hibe olarak destekleneceğini ifade ederek, “Esas bugün ikinci dönem çağrıyla ilgili duyuruyu da yapmak üzere toplandık. İnşallah 12 Temmuz-16 Ağustos arası çiftçilik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve bu alandaki işlerin geliştirilmesiyle ilgili hibe çağrısına çıkılacak.” dedi.

TKDK Trabzon Koordinatörü Şansal Aydoğdu ise bugüne kadar Trabzon'da yaklaşık 31 milyon avroluk hibe desteğinde bulunduklarını kaydederek, şöyle konuştu:

“Amacımız artık Rize'nin de bu hibelerden maksimum düzeyde faydalanması. 80 milyon avro ile yaklaşık 2 milyar 800 milyon Türk liralık bir hibe desteğine çıktık. 12 Temmuz'la 16 Ağustos arasında kabul edeceğiz. Yedi ana başlıktan oluşuyor. Bitkisel üretim dediğimiz seracılık faaliyetleri, tıbbi aromatik bitkiler, süs bitkileri, mantar, onun dışında arıcılık var. Tüm arıcılarımız bizden kovan, karavan desteği ve arıcılık faaliyetiyle ilgili makine ekipmanı alabilirler. Aklınıza gelen tüm zanaatkarlık, el sanatları ve tüm katma değerli ürünler, yöremizde destek kapsamındalar. Yine kırsal turizm Doğu Karadeniz için olmazsa olmaz. Otel, lokanta, restoran, kafe, pastane yatırımlarımız destekleniyor. Kültür balıkçılığında hem tatlı sularda hem de denizlerde destek var. Başka bir başlık makine parkları ve yenilenebilir enerji yatırımları, maalesef enerjide dışa bağımlıyız. Bunu minimize etmek için rüzgar enerjisi, güneş enerjisi, biyogaz, biyokütle olacak. HES hariç tüm enerji türlerine hibe desteğimiz var. Tüm Rizeli girişimcilerimizi, vatandaşlarımızı vakit kaybetmeden Rize irtibat ofisimize davet ediyoruz.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atış Grup, Bursaspor’a forma göğüs sponsoru oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 04:37
A+ A-

BURSA (AA) – TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Bursaspor ile Atış Grup arasında forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen protokol imza töreninde, göreve gelmelerinin ardından 3 aylık süreçte yoğun mücadeleler sonucu öncelikle transfer tahtasının açıldığını söyledi.

Daha sonra ağırlıklı olarak üst liglerden transfer yaptıklarını, yeni teknik heyetle anlaştıklarını belirten Çelik, yeşil beyazlı kulübe yapılan bağışlarla sponsor firmalarla anlaşmalar imzaladıklarını dile getirdi.

A Takım ve altyapı takımlarının forma göğüs sponsorluğu için bir araya geldiklerini anlatan Çelik, “Bursalılar olarak yakından tanıdığımız Atış Grup, sadece yaptığı kaliteli ticari projelerle değil, sosyal sorumluluk ve spora destek projelerinde de her zaman var olmuştur. Bu vesileyle, başta Atış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüsamettin Atış, Atış Grup CEO'su Sayın Ahmet Atış ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Metin Atış olmak üzere, tüm Atış Grup ailesine teşekkür ederim. Hem 'Yanındayım' kampanyamıza büyük destek sağlamaları hem de göğüs sponsorluğumuza sezonluk 22 milyon liralık katkıları, yeniden diriliş meşalelerini yaktığımız bu dönemde çok önemlidir.” dedi.

– “Göğsünü gere gere Bursaspor”

Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış ise Bursaspor'un yeni bir döneme girdiğini, uzun süredir kapalı olan transfer tahtasının açılmasıyla iddialı ve şehrin içine sinen bir başkanla kolların sıvandığını ifade etti.

Bursaspor'a desteklerinin süreceğini bildiren Atış, şöyle konuştu:

“Atış Grup olarak tüm gücümüzle bu birlikteliğin arkasında devam etmek istiyoruz. Hedef, Süper Lig. İnanıyoruz ki bu şehir yeniden Süper Lig şampiyonluğu kutlamaları yapacak. Biz Atış Grup olarak zaten bütün gücümüzü bu şehirden alıyoruz. Bursa denilince Atış Grup, Atış Grup denilince akla ilk gelen Bursa oluyor. Bütün emeğimiz Bursa için. Bursa'nın da en değerli markası tabii ki Bursaspor. Bursaspor'a elimizden gelen desteği vermeye her zaman devam edeceğiz. Bu yılda 'Göğsünü gere gere Bursaspor' diyoruz; sloganımız bu. İnşallah Başkan'ımla beraber Süper Lig'e en kısa zamanda Bursaspor geri dönecek diye ümit ediyorum.”

Törenin ardından Bursaspor'un takım kaptanları Ahmet İlhan Özek ve Muhammet Demir, Atış logolu formalarla basın mensuplarına poz verdi.

Programa, Bursaspor Kulübü İkinci Başkan Emir Çokçağlayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Büber ve Mesut Yılmaz ile Atış Grup Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Testicioğlu katıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331