Tokat’ta kurumlar arası floor curling ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

Tokat’ta kurumlar arası floor curling ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde kurumlar arası floor curling ve masa tenisi müsabakaları gerçekleştirildi.

Başçiftlik Spor Salonu'nda düzenlenen curling müsabakasında Başçiftlik Kaymakamlığı birinci, Başçiftlik Belediyesi ikinci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü oldu.

Masa tenisinde ise Başçiftlik Belediyesinden Ercan Erkut birinci, İlçe Emniyet Amirliğinden Yusuf Çom ikinci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Bülent Çam da üçüncülüğü elde etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Öztürk, kurumlar arası spor müsabakalarıyla sağlıklı bir yaşam ve kurum çalışanlarının birbirleriyle tanışıp diyaloğun artırılmasının amaçlandığını belirterek, “Müsabakalarda kaybedenler illaki olacaktır ama bugün herkes buradan sağlıklı bir yaşam, yeni dostluklar ve kurum arası diyaloğun kazanıldığı bir gün olarak ayrılacak.” dedi.

​​​​​​​

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüyüş yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümünde kentte yürüyüş düzenlendi.

Atakum ilçesindeki Çobanlı İskelesi'nden başlayan “Gençlik ve Bayrak Yürüyüşü”ne katılanlar, yol boyunca çeşitli marşlar seslendirdi.

Atakum Gençlik Merkezi önünde sona eren yürüyüşte katılımcılar, 1919 metrelik Türk bayrağı açtı. Yürüyüşe izciler bando takımı ile eşlik etti.

Vatandaşlar da ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak yürüyüş yapanlara destek verdi.