Topçu: “Bu Tesislerin İkiye Bölünmesi Bu Şehre İhanettir”

Halil Kızılyer
Yayın: 23.07.2024 15:50
A+ A-

Eflanispor Kulübü Başkanı İrfan Topçu, Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım’ın sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı “KARDEMİR Eflanispor’a  Karabük İdman Yurdu Tesislerini tahsis etmiştir.  Bu Kirli El Kimin” şeklindeki paylaşımına düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi.

Karabük İdman Yurdu Tesislerinin Eflanispo’a tahsis edilmesi gibi bir talebinin bulunmadığını anlatan Eflanispor Başkanı İrfan Topçu, kendilerine konuyla ilgili kendilerine resmi bir talebin gelmediğini belirterek, “Ben bu duyumlardan sonra gerekirse Eflanispor’u lige çıkarmam. Bu tesislerin ikiye bölünmesi bu şehre ihanettir. Karabük İdman Yurdu’na ihanettir. Kardemir’e ihanettir” dedi.

Yaşanan süreci basın toplantısında anlatan Başkan Topçu; “Adem Aydım’ın sosyal medyadaki paylaşımından sonra yüzlerce telefon aldım ve böyle bir basın toplantısı yapma gereksinimi duydum. 6 Haziran 2024 tarihinde Kardemir’e bir dilekçe ile müracaat ettim.  Kardemir’e ait olan geçmişte alt yapı tesisi olarak bilinen şu an Karabük İdman Yurdu ‘nun tesislerine yakın fakat bu tesisler atıl vaziyettedir. Böyle bir kulüp ilçemiz Eflani’de ve Karabük’ün başka bir yerinde bulunmamaktadır. Karabük’te Karabük’ü temsil edecek olan Elfanispor Derneğine verip Kardemir bünyesinden yemek ihtiyacımızı karşılama durumunuz olursa kulübümüz adına  İdman Yurdunun kaldığı tesislerin yan tarafından daha öncede alt yapı tesisi olarak kullanılan tesisleri resmi yazımızla Kardemir tarafından bize verilmesini gerektiği zamanda geri iade edeceğimizi söyledik. Bizim Kardemir’den  isteğimiz budur. Biz dilekçemizi verdikten 40 gün sonra  bize burarın verilemeyeceği  söylendi.

Şöyle bir durum oluşmuş Karabük İdman Yurdunun kalmış olduğu tesislerin çok büyük olduğu ikiye bölünüp bir tarafı Karabük İdmanyurdu bir tarafında Elfanispor’un kalması şeklinde bir görüş hasıl olmuş. Fakat bize resmi bir taleple bildirilen bir şey yok. Ben bu duyumlardan sonra gerekirse Eflanispor’u lige çıkarmam. Bu tesislerin ikiye bölünmesi bu şehre ihanettir. Karabük İdman Yurdu’na ihanettir. Kardemir’e ihanettir. Çünkü bugün bu tesislerde Karabük İdman Yurdu var. Yarın farkıl bir kulüp olabilir. 5 yıldızlı otel gibi olan buranın ikiye bölünmesi ile tamamen özelliğini kaybedip sıradan bir yer haline gelir. Bu tesislerin bölünüp tekrar sezona yetişmesi en az üç ayı bulur. Bu süreçte de ne Karabük İdman Yurdu’na ne de Eflanispor yarar. Böyle bir durumda ben bunu kesinlikle istemeyeceğimi ifade ediyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da doğal gaz borusunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:52
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Fatih Mahallesi'nde ekiplerin su arızasına müdahale ettiği sırada iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Enes Apaydın, ekiplerin çok kısa sürede yangına müdahale ettiğini, olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331