Toplu Kitap Okuma Etkinliği Yapıldı

Toplu Kitap Okuma Etkinliği Yapıldı

Yayın: 02.04.2015 10:07
Paylaş:
A+ A-

51. Kütüphane Haftası dolayısıyla toplu kitap okuma etkinliği yapıldı.

Zübeyde Hanım Halk Kütüphanesi tarafından Karabük Belediyesi önünde gerçekleştirilen okuma etkinliği, 30 dakika sürdü. Düzenlenen etkinliğe; İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik sonrası gazetecilere açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, 51. Kütüphane Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Kitap okumak kişisel gelişim için çok önemli. Kütüphanelerimiz herkese açık. Her türlü kitap var. Gençlerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını istiyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Çöl Tozları ve Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yayın: 25.04.2024 11:18
Paylaş:
A+ A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Karabük için toz taşınımı uyarısı yaptı.

Kuzey Afrika’daki Sahra Çölü’nden rüzgarlarla taşınan toz bulutunun şehir genelinde etkili olduğu belirtildi. Toz bulutunun birkaç gün Türkiye üzerindeki etkisini sürdürmesi bekleniyor. Karabük ve ilçelerinde de etkili olan olumsuz havadan özellikle çocuklar ve yaşlılar zorunlu olmadıkça dışarıda olmaması önem taşıyor. Vatandaşlar, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca uzmanlara göre; baş ağrısı, burun tıkanıklığı gibi sağlık sorunlarının da havadaki toz taşınımı sebebiyle yaşanabileceği belirtildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)