Toplu taşıma araçlarını tercih edin!

Toplu taşıma araçlarını tercih edin!

Yayın: 11.09.2022 14:05
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel yeni eğitim öğretim dönemi öncesi yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışında yaşanabilecek aksaklıklar için uyarıda bulundu.

EĞİTİM BAŞARISI ARTARAK DEVAM EDECEK

“Bilindiği gibi 12 Eylül Pazartesi günü (yarın) tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı başlayacak, öğrenci ve öğretmenlerimiz ders başı yapacaklar” diyen Vali Gürel Karabük’ün eğitim alanındaki başarısına dikkat çekti ve “Milli Eğitim Camiamız her zaman ilimizin yüzünü ağartmış ve Karabük eğitim başarısı ile her zaman adından söz ettirmiştir. Bizler de bu başarının artarak devam etmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ KİTAPALR SIRALARDA BEKLİYOR

Yaklaşık 3 ay süren yaz tatili boyunca okullardaki eksiklik ve iyileştirmelerin tamamlandığını kaydeden Gürel, “Okullarımızda öğrencilerimiz için tüm iyileştirmeler tamamlanarak hazır hale getirilmiştir. Çocuklarımızın kitapları Devletimiz tarafından ücretsiz olarak hazırlanmış sıraların üzerinde çocuklarımızı bekliyor. Ayrıca her sınıf İçin hazırlanmış yardımcı kaynak kitapçıkları da ücretsiz olarak çocuklarımızı sıralarının üzerinde bekliyor” dedi.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI TERCİH EDİN

Karabük Valisi Fuat Gürel açıklamasında kısa bir süre önce Karabük girişi ve Balıklar kayası mevkiinde başlayan kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle özellikle okul giriş çıkış saatlerinde yaşanması olası aksaklıklar nedeniyle toplu taşıma araçlarının kullanılmasını istedi. Vali Gürel konu hakkında şunları kaydetti; “Şehrimizde ulaşımın daha konforlu hale gelebilmesi için çeşitli noktalarda yol yapım çalışmaları devam etmektedir. 12 Eylül Pazartesi günü ilimiz genelinde 34.958 öğrenci,  190 okulda ders başı yapacak. Bu nedenle okul giriş çıkış saatlerinde trafikte meydana gelebilecek aksaklıklara karşı vatandaşlarımızı uyarıyor ve mümkün olduğunca herkesin toplu taşıma araçlarını kullanmasını öneriyoruz. Anlayış ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.