Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, Kurban Bayramı’nı kutladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, Kurban Bayramı’nı kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.06.2024 04:15
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Genç, mesajında, bu bayramın, diğer bayramlardan daha farklı olduğunu belirterek, “İsrail ordusunun Filistinlilere yönelik soykırıma dönüşen saldırıları yüreklerimizi dağlıyor. Bu konuda ülke olarak asla sessiz kalmayacağımızı da ifade etmek istiyorum. Bizim dinimizde ve medeniyetimizde insanlara zulmün hiçbir haklı yanı yoktur. Müslümanlar olarak kenetlendiğimiz ve sıkıntılardan arındığımız bir bayram olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yolculuk yapacak olanlara da uyarıda bulunan Genç, şunları kaydetti:

“Kurban Bayramı tatili dolayısıyla milyonlarca vatandaşımız yolculuk halinde olacak. Bütün vatandaşlarımızdan trafik kurallarına riayet etmelerini, özellikle emniyet kemerlerini takmayı ihmal etmemelerini istiyorum. Kendinizi yorgun hissettiğinizde ve uykuluyken araç kullanmayın, dinlenin. Şimdiden her birinize hayırlı yolculuklar diliyorum. Sevdiklerimize kavuştuğumuz güzel bir bayram olsun.”

Genç, bayramın ikinci günü saat 10.00'da Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasındaki bayramlaşma törenine herkesi davet etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da Atatürk fotoğrafına zarar verilmesine ilişkin soruşturma başlatıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.06.2024 04:22
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Of ilçesinde reklam afişinde yer alan Atatürk fotoğrafına zarar verilmesine ilişkin soruşturma başlatıldı.

İlçedeki reklam panosuna, bölgesel yayın yapan gazetenin afişi asıldı.

Afişin bir bölümünde yer alan Atatürk fotoğrafına, dün kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce zarar verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.