Trabzonspor-Bitexen Antalyaspor maçından notlar

Trabzonspor-Bitexen Antalyaspor maçından notlar

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.08.2023 04:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trendyol Harika Lig'de 2023-2024 döneminin açılış maçında Trabzonspor'un, alanında konuk ettiği Bitexen Antalyaspor maçı öncesi Trabzonspor Kulübü Lideri Ertuğrul Doğan ve idare heyeti üyeleri tarafından konuk gruba yemek verildi.

Papara Park'ta düzenlenen yemeğe Lider Doğan ve idare şurası üyelerinin yanı sıra Bitexen Antalyaspor Lideri Sabri Gülel ve idare şurası üyeleri katıldı.

Karşılıklı olarak muvaffakiyet dileklerinin bulunulmasının akabinde, Doğan tarafından Bitexen Antalyaspor Lideri Sabri Gülel'e günün anısına plaket verildi.

– Şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gedik unutulmadı

Trabzonspor Kulübü Lideri Doğan, maç öncesi Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerle sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in ismine Akçaabat İlçe Jandarma Kumandanı Yüzbaşı Barış Kesici'ye saha kenarında Trabzonspor forması ve şampiyonluk kupası minyatürü ikram etti.

Trabzonsporlu futbolcular da alana Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'in fotoğraflarının yer aldığı “İyi ki varsınız” yazılı pankart ile çıktı.

– “Yorgun mermi”ye karşı hassaslık daveti

Trabzonspor ile Bitexen Antalyaspor ortasında oynanan maç öncesi stadyumdaki dev ekranlardan, 2 yıl evvel tatil için geldiği dedesinin Yeşilbük Mahallesi'ndeki fındık bahçesinde omuriliğine yorgun mermi saplanması sonucu hayatını yitiren 15 yaşındaki Buyruk Yuşa Atıcı'nın babası Mustafa Atıcı’nın görüntüsü yayımlandı ve silahla ateş edilmemesi konusunda davet yapıldı.

– Maxi Gomez'in yerine Umut Bozok

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Nenad Bjelica, Maxi Gomez yerine Umut Bozok'u tercih etti.

Bordo-mavililerin birinci 11'inde yeni transferler Benkovic ve Kourbelis forma talihi bulurken yedek kulübesinde ise Göktan Gürpüz, Mehmet Can Aydın ve Tonio Teklic yer aldı.

Trabzonspor ile Bitexen Antalyaspor ortasında oynanan maça bordo-mavili taraftarlar ağır ilgi gösterdi. Tribünde küçük boşluklar bulunurken, az sayıda Bitexen Antalyaspor taraftarı da kadrolarına takviye verdi.

Karşılaşmayı A Ulusal Grup Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz da takip etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te köprü duvarına çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Şehit Ateşe Reşat Bulvarı'nda seyreden K.K. idaresindeki 34 ZM 9691 plakalı otomobil, önce refüjdeki ağaçlara, sonra 5000 Evler Köprüsü duvarına çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.