Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odası görüntülerinin de yer aldığı videoyu paylaştı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.11.2023 20:00
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odası görüntülerinin de yer aldığı videoyu sosyal medya hesaplarından yayımladı.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek rakibi karşısında 26 yıl sonra deplasmanda galip gelen bordo-mavili kulüp, karşılaşma öncesindeki antrenman, toplantı ve maç özet görüntülerinin yer aldığı videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Videoda, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın galibiyet öncesi soyunma odasında takıma yönelik yaptığı konuşmada, “Bizim bugün en büyük silahımız oyun aklımız, bugün en büyük silahımız oyun cesaretimiz ve bugün çıkıp bütün dünyadaki Trabzonsporluları nasıl mutlu edebileceğimizi gösterelim. Bol şans diliyorum.” ifadeleri dikkati çekiyor.

Paylaşılan videoda, maç sonrası futbolcuların kemençe eşliğinde horonla kutlama yaptıkları görüntülerde yer alıyor.

Öte yandan Avcı'nın galibiyet sonrasında soyunma odasındaki, “Herkes şu anda çok mutlu. Biz adım adım üstüne gol attık ve bu bizi hırslandırdı. Daha iyisini yapacağız. Yeter ki enerjinizi kaybetmeyin.” şeklindeki konuşması da yer aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon Valisi Yıldırım, taşkın ve heyelan meydana gelen ilçelerde incelemelerde bulundu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.09.2024 04:37
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, il genelinde yağışın salı gününe kadar devam edeceğini, dün kaldırılan sarı kodlu yağış uyarısının tekrar verildiğini belirterek, “Vatandaşlarımız derelere yakın yerlerde lütfen bulunmasınlar.” dedi.

Yıldırım, d​​​​​ün akşam saatlerinde etkili olan sağanağın ardından taşkın ve heyelan meydana gelen Sürmene ilçesinde incelemelerde bulundu, temizlik ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Yıldırım, gazetecilere, dünden bu tarafa devletin bütün kurum, personel ve araç gereçleriyle vatandaşın işini kolaylaştırmak, hayatını rahatlatmak için uğraştıklarını söyledi.

Selin hasara yol açtığı 4 ilçede çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Yıldırım, özellikle Yanbolu vadisindeki Santa Harabeleri'ne giden yol üzerinde yan derelerden gelen epeyce rüsubat olduğunu ifade etti.

Yıldırım, rüsubatın temizlenmesine gayret edildiğini anlatarak, “Arkadaşlarımız 03.30'a kadar çalıştılar. Sabaha doğru oradan ayrıldılar yolu açtıktan sonra. Şimdi yine çalışmalar devam ediyor. Bugün sabahtan itibaren yeniden başladık ve oradaki hasarı gidermeye gayret ediyoruz. Bir taraftan da teknik ekiplerimiz selin, yağışın vermiş olduğu hasarı da tespit etmeye gayret ediyorlar.” diye konuştu.

Bazı yerlerde altyapı hasarları olduğunu belirten Yıldırım, “Şükrettiğimiz şu, cana ve mala herhangi bir şey gelmedi diye dua ediyoruz. Ancak burada Sürmene'de bildiğiniz gibi bir vatandaşımıza dün akşamdan beri ulaşamıyoruz. İnşallah ulaşırız diye ümit ediyoruz. Şu ana kadar herhangi bir başka kayıp ihbarı bize gelmedi.” ifadelerini kullandı.

Vali Yıldırım, yolların genel anlamda ulaşıma açık ancak yan derelerin taşması sonucu rüsubat dolayısıyla kapalı mahalle yolları olduğunu anlattı.

Bütün ekiplerin sahada olduğuna dikkati çeken Yıldırım, “Devletimiz bütün imkanlarıyla burada. Hatta bize bakanlığımızdan, ilgili kurumlarımız, sayın bakanlarımız, 'Bir şeye ihtiyacınız var mı? Hemen gönderelim' diye söylüyorlar. Elimizdeki malzeme, ekipman şu anda yetiyor arkadaşlarımızın bana vermiş oldukları bilgiye göre, onlarla çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Öncelikle hasarı kaldıralım, ondan sonra da neler yapabileceğimizi ve buna bir daha sebebiyet vermeyecek tedbiri nasıl alabileceğimizi hep birlikte düşüneceğiz.” dedi.

Kriz merkezinin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

“İhbarları, hepsini değerlendiriyoruz. Buna dair herhangi bir sıkıntımız yok. Araklı'da sadece hastanemizin trafo merkezinde elektrik kesilmesi meydana geldiği için oranın temizlenmesi ve elektriğin tekrar verilebilmesi çalışmaları yapılıyor. O zamana kadar da hastanede 32 hastamız vardı. Değişik durumları var tabii her birinin, onları riske atmamak için dün akşam onların tahliyesini yaptık, başka hastanelerimizi aldık. Onlarda da herhangi bir sorun yok, onu özellikle bildirelim.”

Yıldırım, yağışın devam edeceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Yağışlar salıya kadar devam edecek deniliyor, sarı uyarı tekrar verildi bugün. Dün akşam kaldırılmıştı ama bugün tekrar verildi. Vatandaşlarımız derelere yakın yerlerde lütfen bulunmasınlar. Evleri eğer dere kenarlarındaysa biz onları misafir edebiliriz. Lütfen bize haber versinler. Kendilerini oradan tahliye edebiliriz. Risk altında olmasınlar. Hep birlikte üzülmeyelim. Hep birlikte inşallah bunun üstesinden geleceğiz.”

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331