Trabzonspor Kulübü Lider Yardımcısı Serkan Kılıç’tan taraftarlara garanti:

Trabzonspor Kulübü Lider Yardımcısı Serkan Kılıç’tan taraftarlara garanti:

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 04.10.2023 04:24
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Lider Yardımcısı Serkan Kılıç, Trabzonspor'da zorlukları aşıp hem sportif hem de ekonomik manada meseleleri çözeceklerinden ve değerli işlere imza atacaklarından kimsenin kuşku duymamasını istedi.

Kılıç, Trabzonspor mecmuasındaki röportajında, Trabzonspor'un en büyük sevdaları olduğunu belirtti.

Kulüp idaresine adaylık süreçlerini anlatan Kılıç, şöyle devam etti:

“Aile hukukumuz ve geçmişte yöneticilik birlikteliğimiz olan Sayın Ertuğrul Doğan Trabzonspor'a lider adayı oldu, bizi de idarede görmek istedi. Trabzonspor'da lider yardımcılığı ve asbaşkanlık misyonlarında bulunarak deneyim yapmış, Trabzonspor'a değerli katkılar sağlamış, bu deneyimlerden sonra da kulübe lider adayı olmuş Ertuğrul Doğan'ın listesinde yer aldık. Onun ve bizim deneyimlerimizin yan yana geldiği, liderimize inancımızın tam olduğu bir oluşumun kulübümüze yarar sağlayacağı ve böylelikle süreci yeterli yönetebileceğimize inandığımız için yanında misyon aldık. Açıkçası tablo ortadaydı lakin biz hayatımızın hiçbir alanında kolay işe girmedik, hiçbir vakit rahat kulüplerde yöneticilik yahut başkanlık yapmadık. Şükür ki alnımızın akıyla hepsinin üstesinden geldik. Trabzonspor'da da zorlukları aşıp hem sportif hem de ekonomik manada meseleleri çözeceğimizden ve değerli işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

Kılıç, Trabzonspor'un çok özel ve çok büyük olduğunu vurgulayarak, “Her Trabzonlu üzere çok uygun bir Trabzonsporluyum. İçinde olsam da olmasam da daima sıkıntı edinir, hayatımda yer veririm. Bizim yaş kümemizdeki her Trabzonlu üzere çocukluğumuzda saatlerce stadın kapısında bekleyip büyüklerimize rica edip stada girmek, o havayı solumak dünyanın en büyük mutluluğuydu. Şu an ise çocuklar için 'Nelerden memnun olurlar.' arayışı içinde olan bir topluma döndük. Bize o yetiyordu ve o sevgi birebir formda devam ediyor. Bunun yanı sıra Trabzon'un fetih tarihini kulübe vermek için gayret vermiş biriyiz. Türk ve Trabzonlu kimliğini ön planda tutan bir kişiliğe sahibiz.” sözlerini kullandı.

Şampiyonluğun ekonomik bedellerini, bir sonraki devrin lider ve idaresinin ödediğini belirten Kılıç, şunları kaydetti:

“O süreçte büyük çoğunlukla saha içi muvaffakiyete odaklanıldığı için sonrası ihmal edilmiş olabilir. Liderimiz Ertuğrul Doğan'ın tabir ettiği üzere o sürecin akabinde oluşan 3 milyarın üzerindeki borcu yönetilebilir hale getirmek için ağır bir mesai içerisindeyiz. Sportif muvaffakiyet doğal ki kıymetlidir ve şayet Trabzonspor'sanız, bu bahiste asla taviz verilmez. Lakin birinci maksat kulübü sağlam temeller üzerinde ayakta tutmaktır. Peş peşe şampiyon olabilirsiniz lakin yarın yönetilemeyecek bir kulüp bırakmak, gelecekteki Trabzon ve Trabzonsporlulara ihanet olur kanısındaki insanlarız.”

Kılıç, şu anda 900 milyon liranın üzerinde kişisel para transferi, tıpkı vakitte 70 milyon avroya yakın sponsorlukları kulübe aktarmış bir kulüp liderine sahip olduklarını söz ederek, “Ülkedeki ekonomik şartlar ve onun getirdiği ticari zorlukları düşündüğünüz vakit elini taşın altına değil, vücudunu taşın altına koymuş bir lidere ve onunla birlikte fedakarca çalışan bir idareye sahibiz. Zahmetleri aşmak, mevcut şartları ilerletmek ve muvaffakiyet çizgisini üste taşımak ismine bugün yapılanların yansıması ileride daha çok olacak, daha yeterli anlaşılacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta dere ıslahı sırasında 1183 yaşındaki porsuk ağacı kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta dere ıslah çalışması sırasında 1183 yaşındaki porsuk ağacı kesildi.

Zonguldak-Ankara kara yolu 6. kilometresi Elvanpazarcık beldesi Hayat Mahallesi mevkisinde dere ıslahı çalışması yapan yüklenici firma çalışanları, bent inşası sırasında bir ağacı kesti.

Bu sırada yoldan geçen mahalle sakini Engin Zaman, porsuk ağacının kesildiğini görünce Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Bölgede yaptıkları incelemede kesilen ağacın 1183 yaşındaki porsuk olduğunu tespit eden ekipler, konuya ilişkin tutanak tuttu.

Zaman, gazetecilere, evine giderken iş makinesinin çalıştığını fark ettiğini ve merak edip bölgeye geldiğini anlattı.

Ağacı kestiklerini görünce müdahale ettiğini aktaran Zaman, porsuk ağaçlarının normalde 750 ila 1000 rakımda yaşadığını ancak kesilen ağacın bu alçak rakımda yetişmesinin onu ilginç yaptığını söyledi.

Bölgenin ve porsuk ağaçlarının korunması için daha önce ilgili tüm kurumlara dilekçeler yazdığını belirten Zaman, ekiplerin olay yerine gelip tutanak tuttuklarını kaydetti.