Trabzonspor, teknik yönetici Bjelica ile iç alanda puanları topladı

Trabzonspor, teknik yönetici Bjelica ile iç alanda puanları topladı

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 20.09.2023 16:24
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – SELÇUK KILIÇ – Trendyol Muhteşem Lig'in 5. haftasında konutunda Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik yönetici Nenad Bjelica ile iç alanda daha başarılı bir grafik sergiledi.

Bordo-mavililer, geçen dönemin 30. haftası öncesinde misyona gelen Bjelica idaresinde 13 lig müsabakasına çıktı. Karadeniz takımı, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 6 yenilgi elde ederken beraberlik hiç yaşamadı.

Trabzonspor, iç alanda oynadığı 6 müsabakada 5 galibiyet, 1 yenilgi sonunda 15 puan topladı. Deplasmanda ise 7 müsabakada 5 yenilgi, 2 galibiyet yaşayan Karadeniz takımı, 6 puanda kaldı. Bordo-mavili grup, böylelikle Bjelica idaresinde 7 galibiyetin 5'ini Papara Park'ta aldı.

– İç alanda farklı galibiyetler

Trabzonspor, alanında geçen dönem Ankaragücü'nü 2-0, VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-1, Corendon Alanyaspor'u 5-1 mağlup etti.

Bordo-mavililer, bu dönem ise Fraport TAV Antalyaspor'u 1-0, Beşiktaş'ı 3-0 yenerken, iç alanda Hırvat çalıştırıcı idaresindeki tek yenilgisini Çaykur Rizespor karşısında 3-2'lik sonuçla yaşadı.

– 6 maçta 17 gol

Trabzonspor, iç alanda bütün maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Bordo-mavililer, alanındaki 6 müsabakada 17 gol atarken kalesinde 5 gol gördü. 2,83 gol ortalaması kendi meskeninde yakalayan Karadeniz grubu, kalesinde ise 0,83 ortalama ile maçlarını oynadı.

– Bjelica idaresinde alanındaki birinci büyük galibiyetini Beşiktaş'a karşı aldı

Trabzonspor, Bjelica ile 3. büyük müsabakasında birinci galibiyetini de alanında Beşiktaş'ı 3-0 yenerek yaşadı.

En son İstanbul'un üç büyük rakibi karşısındaki galibiyet sevincini, geçen dönemin 14. haftasında Fenerbahçe'yi alanında 2-0 yenerek yaşayan bordo-mavililer, 266 günlük galibiyet hasretine son verdi.

Bjelica idaresinde geçen dönem ligin 34. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1, bu dönem ligin 2. haftasında Galatasaray'a 2-0 kaybeden Karadeniz grubu, Bjelica idaresinde siyah-beyazlı grubu mağlup ederek kelam konusu maçlar içerisindeki birinci 3 puanını elde etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.