TSO’nun Makam Aracı TOGG Geldi

TSO’nun Makam Aracı TOGG Geldi

Yayın: 09.10.2023 13:59 |Güncelleme: 27.12.2023 16:44
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u teslim alması nedeniyle TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. 78 TOG 078 plakalı siyah renk aracı teslim alan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz “Türkiye’nin otomobil üretimi için iş dünyamızı yüreklendiren ve destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi

Karabük Ticaret  ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un tanıtımında bir açıklama yapan TSO Karabük Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz “Ülkemizin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili olan TOGG T10X akıllı cihazımızı Odamız envanterine kattığımızı sizlerle paylaşmak adına oda meclisimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte buradayız.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü ettiği ‘’Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilini TOBB camiası içerisinden çıkaralım’’ talebine TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ‘’Siz bunu istedikten sonra Türk İş dünyası bunu çok rahatlıkla yapar. Siz yeter ki bizim yanımızda olun biz bunu yaparız’’ sözünü vermişti. Değerli Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Türk İş dünyasının ve kamuoyunun desteğiyle bu sözü yerine getirmiş oldu. Bizlerde TOBB’a bağlı odalar olarak sayın başkanımızın her zaman yanında ve destekçisi olduk. Görüldü ki Türk İş Dünyası’nın hedefleri doğrultusunda desteklendiğinde başaramayacağı hiç bir şey yoktur.  Bu gün burada Türkiye’nin yerli ve milli ilk otomobilini Karabük’te sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu aracı, Cumhuriyetimizin 100.Yılında Karabük İş dünyamıza ve Karabük’e kazandırmanın haklı gurunu yaşıyoruz. Bu aynı zamanda Türk İş dünyasının da büyük bir başarısı olarak Cumhuriyetimizin 100.yılında tarihimizin gurur veren sayfalarında yerini alacaktır. Bu yüzden biz TOGG’u yalnızca bir otomobil olarak değerlendirmiyoruz. Sizlerin de göreceği gibi o çağdaş ve modern akıllı bir cihaz ve daha da önemlisi yerli ve milli olarak üretilmiş akıllı bir cihaz. Buna ek olarak unutulmaması gereken bir diğer özelliği de sıfıremisyon üreten, kirlilik yaratmayan, çevreye saygılı olması sebebiyle gelecek nesillerimize bırakacağımız çok kıymetli bir mirastır.  Ayrıca, milli gururumuz TOGG’un logosunun çelik kalıbı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı SF Sandalye Fabrikası firmasının grup şirketleri arasında yer alan SCALA MOULD firması tarafından üretilmiştir. Bu vesile ile meclis üyemiz Ali Karakaş Bey’i tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

Bu anlamda akıllı cihaz olarak tabir ettiğimiz TOGG otomobilimizin ülkemize, halkımıza ve camiamıza hayırlı olması temennisiyle Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere;biz yaparız sözünü veren ve gerçekleştiren TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve emeği geçen herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. TOGG’umuzun tekrar hayırlı olmasını dileyerek Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah” dedi

TOGG tanıtım programına Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Çebi ve oda meclis üyeleri de katılıdılar. (Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz Özçelik-İş Sendikasını ziyaret etti

Yayın: 18.05.2024 12:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine İade-i ziyarete bulundu.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen ValiMustafa Yavuz, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür eden Başkan Yılmaz sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi.