Tuncay Özcan Başvurusunu Yaptı

Tuncay Özcan Başvurusunu Yaptı

Yayın: 21.11.2023 14:23 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanlarından İş İnsanı Tuncay Özcan, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Ada Adaylığı başvuru belgesini İl Başkanı Ferhat Salt’a teslim eden Özcan yaptığı açıklamada; “Bugün sizlerin huzurunda Karabük’ümüzü Türkiye Yüzyılına taşımak için belediye başkanlığına adaylık başvurumu yapıyorum.

Niyetimiz de amacımız da çok açıktır: Ak Parti belediyeciliğini Karabük’e taşıyarak Karabük’ümüzü Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılına canla başla hazırlamak.

Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Yerli ve Milli üretimin sembol şehri Karabük’e hizmet etmek benim için büyük bir onurdur.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan hareketle, sağlıktan eğitime, sanayiden ulaşıma, hemşerilerimize daha yaşanabilir bir şehir sunmak en büyük hedefimizdir.

Hepinizin bildiği üzere iş hayatından cemiyet hayatına, belediyesinden ticaret odasına şehrimizin birçok kurumunda vazifeler üstlendim. Bu nedenle şehrimizin sorunlarına ziyadesiyle vakıfım. Dolayısıyla yapmam gerekenleri bildiğim kadar yapmamam gerekenleri de çok iyi biliyorum.

Tüm gayemiz memleketimize hizmet etmek, onu yakıştığı seviyelere çıkarmak. Pandemi ve ardından gelen deprem, yerel imkanların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı.

Bu yüzden Karabük’ün önünde duran fırsatları ve tehditleri sağlıklı etüt etmek ve ortaya çıkacak bilimsel verilere göre kentleşmeden sanayileşmeye, ulaşımdan sağlığa yeni bir şehir vizyonu ortaya koymak zorundayız. Açıkça söylüyorum bu hepimizin vebalidir.

Soluduğumuz havadan içtiğimiz suya kadar tüm ihtiyaçlarımızı iyileştirmek belediyemizin başlıca görevidir. Organize sanayi bölgelerimizden en küçük esnafımıza kadar yerel kalkınmada başlıca lokomotif yine belediyedir.

Eğitim ve sağlık altyapısının güçlendirilmesinden turizm potansiyelinin artırılmasına kadar her alanda belediyeye büyük görevler düşmektedir. Bu yüzden belediyemizin yeni bir soluğa ve çağdaş bir vizyona ihtiyacı bulunmaktadır.

Pandemide sosyal belediyecilik anlayışının ne kadar önemli olduğunu hep birlikte gördük. Yeşil alanların, parkların, temiz havanın, hobi alanlarının ne kadar değerli olduğuna hep birlikte şahit olduk.

Bu gerçeklikten hareketle sosyal belediyeciliğin zirvesi olan, 7’den 70’e halkımızın gönlünde taht kuran Ak Parti belediyeciliğiyle Karabük’ümüzü tanıştıralım diyoruz.

Biz tüm bu hizmetlere talibiz. Çünkü bu vizyona ve tecrübeye sahibiz Elhamdülillah. Hemşerilerimizin ihtiyaçlarını, onların refahını ve mutluluğunu ön planda tutan bir hizmet anlayışı ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu partiyi bunca zaman idarede muktedir kılan sebeplerden bir tanesi de; birlik, beraberlik ,samimiyete verdiği önem ve bunun gereği olarak da teşkilatların her kademesinde görev yapan mensuplarının akli sadakatleridir. Yetki ve sorumluluk birbirini tamamlayan iki büyük değerdir

Bizim önümüzde kazanmamız gereken bir seçim ve hala yapmamız gereken hizmetler var. Ve inanınki değerli kardeşlerim her şeyden daha çok sizlerin gayretli çalışmalarına ihtiyacımız var

 Genel merkezimizin takdiri ve halkımızın teveccühü ile bu onurlu görevi üstlenmem halinde eğitim, sosyal donatılar, yeşil alanlar, yerel kalkınma ve sosyal hizmetler başta olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılına yakışır bir programla Karabük’e hizmet edeceğimi şimdiden tüm halkımıza duyurmak isterim” dedi. (Berkay Doğan)

HABER >>VİDEO>>>

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.