Türk Ocakları Karabük Şubesinden Türk Dünyası’na Kurban Bağışı Kampanyası

Türk Ocakları Karabük Şubesinden Türk Dünyası’na Kurban Bağışı Kampanyası

Yayın: 23.05.2024 12:15
Paylaş:
A+ A-

Türk Ocakları Karabük Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlarını Türk Dünyası’ndaki kardeşlere ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, bu doğrultuda gelen bağışları organize ederek Türk Dünyası’ndaki kardeşlere ulaştırmayı hedefliyor.

Kurban bağışlarıyla ilgili yapılan açıklamada, bağış yapmak isteyenlerin Türk Eli Kurban Kampanyası’na katılabilecekleri belirtilirken, gönderilen bağışların Türk Dünyası’ndaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı vurgulandı. Ayrıca Türk Ocakları Karabük Şubesi, kurban bağışları konusunda gelen destekler için tüm dostlara teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Deniz, kurban bağışlarını göndermek isteyenleri beklediklerini ve bu vesileyle Türk Dünyası’ndaki kardeşlere destek olmalarını istediklerini belirtti. Kurban bağışlarıyla birlikte daha güçlü bir dayanışma ve kardeşlik duygusu oluşturmayı amaçlayan Türk Ocakları Karabük Şubesi, gelen bağışlarla daha fazla insanı sevindirmeyi hedefliyor. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te “Kadınlar, Filler ve Saireler” oyunu sahnelendi

Yayın: 25.06.2024 21:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Ankara Devlet Tiyatrosunun “Kadınlar, Filler ve Sairler” oyunu sahnelendi.

Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde seyirci karşısına çıkan oyunda, büyük bir şehirdeki sıradan bir apartmanda birbirine komşu üç kadının trajikomik hikayesi anlatılıyor.

Yan yana dairelerde birbirlerinden habersiz benzer dertlerle boğuşan üç yalnız kentli kadının aileleriyle, arkadaşlarıyla, erkeklerle, hayatla ve kendileriyle baş etme maceralarının hikayesini sahneye taşıyan oyunda, Neyra Kayabaşı, Filiz Demiralp, Gül Öz, Gizem Koçer rol alıyor.

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı oyunun yönetmenliğini Sibel Erdenk üstleniyor.

Oyunun dekor tasarımını Özge Şenol, kostüm tasarımını Berna Yavuz, ışık tasarımını Osman Uzgören, müziğini Gürkan Çakıcı ve koreografisini Sibel Erdenk yaptı.

Oyunu, Vali Yardımcısı Erol Özkan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kurum müdürleri ve çok sayıda sanatsever izledi.