Türk Telekom Bulut Bilişim Kampı başlıyor

Türk Telekom Bulut Bilişim Kampı başlıyor

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 01.10.2023 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Gençlere, bulut bilişimi tüm taraflarıyla keşfetme ortamı sağlayan Türk Telekom Bulut Bilişim Kampı'nın üçüncü periyodu için müracaatlar açıldı.

Şirket açıklamasına nazaran, Gelişim Üssü çatısı altında Türk Telekom Akademi'nin güçlü eğitmen takımından eğitim imkanları, ödüllü yarışlar, alanında öncü isimlerden mentorluk ve erken meslek fırsatlarıyla gençleri buluşturan Türk Telekom'un Bulut Bilişim Kampı üçüncü devri başlıyor.

Kasım ayında gerçekleştirilecek kamp için müracaat süreci 8 Ekim'e kadar devam edecek. Kampa kabul edilen iştirakçiler alanında uzman isimlerden çevrim içi ve yüz yüze eğitim alma fırsatı bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emre Vural, “Türkiye'nin başkan teknoloji şirketi” olarak çok büyük bir çalışan ekosistemine sahip olduklarını belirtti.

Türkiye'de gençlerin yeni jenerasyon teknolojilere büyük ilgi duyduğunu bildiklerini aktaran Vural, “Genç yeteneklere eğitim ve gelişim imkanları sunarak geleceğe hazır olmalarını sağlamak ve onları şirketimize kazandırmak en önemli önceliklerimizden biri.

Şirket içinde potansiyel bedellerin istihdamına katkı sağlarken, geleceğin teknolojilerine ve mesleklerine odaklanarak gençlerin meslek gelişimini de destekliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Bulut Bilişim Kampı ile bulut teknolojilerine ilgili duyan gençlerin mesleklerinde iz bırakmak istiyoruz.” tabirini kullandı.

– Birinci üçe girenlere toplam 95 bin TL ödül

Bulut Bilişim Kampı web sayfası üzerinden çevrim içi olarak yapılacak müracaat sürecinde tüm kıymetlendirme basamaklarını muvaffakiyetle geçen adaylar, Bulut Bilişim Kampı'na katılmaya hak kazanacak.

Gençlere mesleklerinde değerli bir adım atma imkanı veren öğrenme seyahatinde iştirakçiler; bulut bilişim, yapay zeka, yazılım geliştirme ve objelerin interneti alanlarından ilgi duydukları “capture the flag (bayrağı yakala)” uygulamasına katılarak geleceğin teknolojilerini “dene-yap” yaklaşımıyla deneyimleyecek.

Bulut Bilişim Kampını muvaffakiyetle tamamlayan tüm iştirakçiler, Türk Telekom Bulut Bilişim Kampı İştirak Dokümanı; tüm kıymetlendirme süreci sonunda dereceye giren iştirakçiler ise Türk Telekom Bulut Bilişim Kampı Muvaffakiyet Sertifikası almaya hak kazanacak.

Ayrıca, kamp sonundaki proje müsabakası ve kamp boyunca gösterdikleri performans açısından pahalandırılacak iştirakçilerden birinciye 50 bin TL, ikinciye 30 bin TL, üçüncüye 15 bin TL olmak üzere toplamda 95 bin TL ödül verilecek. Lisans 3., 4. sınıf yahut yüksek lisans öğrencileri ile en fazla 2 yıl evvel bir lisans programından mezun olan ve bulut bilişim alanına ilgi duyan gençler 8 Ekim'e kadar “https://turktelekomkariyer.com.tr/bulut-bilisim/” adresi üzerinden kampa müracaat yapabiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Yayın: 19.05.2024 21:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Karabük-Ankara kara yolunda seyreden H.Y. idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Söğütlüçeşme mevkisinde E.G. yönetimindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ile 54 YD 069 plakalı araçtaki yolcu M.G. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.