Turkcell’lilere “Müşteri Tecrübesi Haftası”nda mükafatlar

Turkcell’lilere “Müşteri Tecrübesi Haftası”nda mükafatlar

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 01.10.2023 08:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell, her yıl tüm dünyada ekim ayının birinci haftasında kutlanan “Müşteri Tecrübesi Haftası”nı bu yıl 1-8 Ekim tarihleri ortasında kullanıcılarıyla kutluyor.

Şirket açıklamasına nazaran, hafta uzunluğu sürecek etkinlikler kapsamında Turkcell'in eser ve servislerini kullanan müşterileri hem keyifli vakit geçirecek hem de çeşitli armağanlar kazanacak. Hafta boyunca Turkcell'in IVR, davet merkezi, toplumsal medya ve bayi üzere kanallarında “Müşteri Günü” irtibatı sağlanarak müşteri tecrübesi haftası kutlanacak.

Turkcell, Müşteri Tecrübesi Haftası boyunca elektronik pazar yeri Pasaj'dan 3 bin kullanıcıya 200'er TL fiyatında armağan çeki verecek. Armağan çekleri 2 Ekim'den itibaren müşterilere Turkcell uygulaması üzerinden banner ile duyurulacak.

Hediye havuzundan 200 TL armağan çekini alanlar, ekim ayı içerisinde Pasaj'da 1000 TL ve üzeri alışverişinde bu çeki kullanabilecek.

Etkinlikler kapsamında yarış düzenlenecek. 1 Ekim'de Turkcell Vadi'de Haluk Levent konseri öncesi düzenlenecek yarışta soruları en süratli ve hakikat bilen müşterilere elektrikli scooter, Apple Watch, tablet, airfryer, hava temizleyici, dijital fotoğraf çerçevesi, kahve makinesi, hoparlör, bluetooth kulaklık ve AirTag üzere armağanlar verilecek.

4 Ekim'de ise Turkcell Pera Flagship mağazasına gelen müşterilere kahve, çikolata ve lokum ikram edilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Yayın: 19.05.2024 21:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Karabük-Ankara kara yolunda seyreden H.Y. idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Söğütlüçeşme mevkisinde E.G. yönetimindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ile 54 YD 069 plakalı araçtaki yolcu M.G. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.