Türkiye – Avusturya Maçı Öncesi Cezalı Oyuncular

Türkiye – Avusturya Maçı Öncesi Cezalı Oyuncular

Yayın: 27.06.2024 15:11
Paylaş:
A+ A-

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Bu kritik mücadelede Türkiye’den 2, rakip Avusturya’dan ise 1 oyuncu kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Türkiye’nin Cezalı Oyuncuları

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’ndaki üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 mağlup eden A Milli Takımımız, gruptan çıkarak son 16 turuna yükseldi. Ay-yıldızlı ekip, son 16 turunda 2 Temmuz’da Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Ancak bu kritik müsabakada A Milli Takımımızdan iki isim görev yapamayacak.

Milli takımda Çekya karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin, bu mücadelede gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. Bu nedenle her iki oyuncu da Avusturya maçında forma giyemeyecek.

Avusturya’nın Cezalı Oyuncusu

Rakibimiz Avusturya Milli Takımı’nda ise Hollanda karşısında turnuvadaki ikinci sarı kartını gören Wimmer, son 16 turunda cezalı duruma düştü. Wimmer de Türkiye karşısında sahada yer alamayacak.

Maç Detayları

  • Karşılaşma: Türkiye – Avusturya
  • Tarih: 2 Temmuz 2024
  • Aşama: Son 16 Turu

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

GÜNCELLEME – Kastamonu’da çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi sürüyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.07.2024 20:52
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Koçcağız ve Cambaz köyleri arasındaki ormanlık alanda yıldırım isabet etmesi sonucu yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye giden Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, 4 ayrı noktadan yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu Orman İşletme Müdürü Erkan Gazibeyoğlu, gazetecilere, Koçcağız ve Cambaz köyleri arasındaki ormanlık alanında başlayan yangının devam ettiğini söyledi.

Gazibeyoğlu, “Dün bölgeye üç yıldırım düştü. Saat 18.30'da ihbar geldi. 18.45 itibarıyla ekipler müdahaleye başladı. Kastamonu, Karadare, Taşköprü, Daday, Hanönü, Azdavay ekiplerimiz arazöz ve su ikmal tankları ile yangın söndürme çalışmalarını sürdürüyoruz.” dedi.

Yangına havadan da müdahale edildiğini anlatan Gazibeyoğlu, şunları kaydetti:

“Sabah itibarıyla helikopter istedik. Helikopter gerekli yerlere su bıraktı. Yangının büyümesini önlemeye çalışıyoruz. Hem havadan hem yerden müdahale ediyoruz. Arazi yapısı çok kötü, engebeli, sarp bir arazi. Dozerlerle yollar açtık. Ekiplerimizi o yollardan soktuk. Yerden müdahalelerimiz de devam ediyor. Bursa'dan jandarmaya ait ikinci bir helikopter gelecek.”