Üç Yıldır Kurduğu Hayalini Gerçekleştirdi

Halil Kızılyer
Yayın: 28.02.2023 15:54
A+ A-

Baba mesleği olan çeliğin içinden gelen ve üç yıldır hayalini kurduğu projeyi hayata geçiren ONLY Yapı sahibi Onur Nail Yerlikaya, yeni başlamış olduğu yaşam konteyneri imalatında sayılı firmalar arasına girmeyi hedefliyor.

Üç Yıldır Kurduğu Hayalini Gerçekleştirdi
Uzun yıllar çelik konstrüksiyon işi yaptıktan sonra hayali olan Yaşam konteynerleri imalatı sektöre giren ONLY Yapı sahibi Onur Nail Yerlikaya bu sektöre yeni girmesine rağmen deprem bölgesine 27 adet yaşam konteynırlarını gönderdi.

YENİ YERİNE TAŞINACAK
Yaşam konteynerleri yapmak için organize sanayi bölgesinde tahsis edilen yerde imalata başlayacak olmasına rağmen deprem nedeniyle mevcut bulunduğu yerde imalata başlamak zorunda kaldığını belirten firma sahibi Onur Nail Yerlikaya “8 ay önce bir ONLY Yapı diye bir şirket kurduk. Organize Sanayi Bölgesinde bir yer tahsisi yapıldı. Aslında tahsis edilen yerde imalatımızı gerçekleştirecektir. Deprem nedeniyle şu anda bulunduğumuz yerde imalat yapıyoruz. Hayalim konteyner imalatı yapmaktı. Aslında şu ortamda bunu söylemek istemezdim ama, deprem bizim ülkemizin kaçınılmazı. Konteynırda ihtiyaç bu ihtiyaç her zamanda olacak. Üç yıl önce bu işe başlamak aklımda vardı. Bu hayalimizi gerçekleştirdim” dedi

27 YAŞAM KONTEYNIRI YAPTIK
Deprem bölgesine gönderilmek üzere verilen sipariş üzerine  27 adet yaşam konteyner yaptıklarını söyleyen Onur Nail Yerlikaya “ Şu anda bulunduğumuz yerde günde 6 adet yaşam konteynırı yapma kapasitemiz var . Geceli gündüzlü çalışmamız halinde maksimum 12 adete kadar çıkartabiliyoruz. Şu anda deprem bölgesine konteyner yapıp gönderiyoruz. Önümüzdeki bir aylık siparişlerimiz dolu. Yeni bir firma olmamıza rağmen,  27 tane konteynır yapıp sipariş verilen yerlere gönderdik.

HEDEFİMİZ SAYILI FİRMALAR ARASINA GİRMEK
Yaşam konteynerleri ı imalatı konusunda yeni bir firma olmasına rağmen hedefinin Türkiye genelinde sayılı firmalar arasına girmek olduğunu belirten Onur Nail Yerlikaya “Tam profesyonel olmamamıza rağmen bu işi yıllardır yapan firmaların imal etmiş oldukları ve aynı standartlarda yaşam konteynırları yapabiliyoruz. Çünkü çeliğin içerisinden geldik bu işin ana şasesi de çelik. Bu yüzden imalat konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. İlerleyen yıllarda inanıyorum ki, yaşam konteyner imalatı konusunda sayılı firmalar arasında yerimizi alacağız” dedi

FIRSATÇILAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI
Kahramanmaraş depremi sonrası yaşam konteynerleri için kullanılan malzemenin karaborsaya düşmesi nedeniyle fırsatçıların ortağa çıktığını söyleyen Onur Nail Yerlikaya”Yaşam konteynerları depremden önce 42 bin lira civarında idi. Malzemeler karaborsaya düştüğü için 68 bin ila 78 bin lira arasında maliyeti var. Panel sıkıntısı var vermiyorlar. Bu işte de fırsatçılar ortaya çıkmaya başladı” (Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da doğal gaz borusunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:52
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Fatih Mahallesi'nde ekiplerin su arızasına müdahale ettiği sırada iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Enes Apaydın, ekiplerin çok kısa sürede yangına müdahale ettiğini, olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331