Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 08.09.2021 21:19
Paylaş:
A+ A-

“Başkan Köse, Kılıçdaroğlu’nu Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne Davet Etti

(Haber Merkezi) Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, beraberinde İl Başkanı Abdullah Çakır ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’deki makamında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Köse, “Genel Başkan’ımıza bu yıl 22. sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’mizin davetiyesini takdim ettik. Kendilerine Safranbolu ve Belediyemizin çalışmaları ve projelerimiz ile ilgili bilgiler verdik. Güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Her zaman yanımızda olduklarını ifade ettiler. Kendilerine, yoğun çalışma temposunda bizlere vakit ayırdıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, “Safranbolu sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği güzide kentlerimizden biri. Bu güzel kentin bir kadın tarafından yönetiliyor olması ise harikulade.

Kentteki olumlu değişimler anlatıyor ki, bir şeyler artık doğru yapılıyor. Belediye Başkanı’mıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Çalışma tempomuz el verirse festivale katılmak isterim. Festivalin de şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ziyaret esnasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Safranbolu’ya özgü hediyeler de takdim etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta 19 Mayıs konseri Erbaa’daki patlama nedeniyle iptal edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Erbaa ilçesinde, bir bağ evinde meydana gelen patlamada 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralanması nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan konser iptal edildi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Erbaa ilçesinde bir patlamanın yaşandığını hatırlattı.

Yazıcıoğlu açıklamasında, “Erbaa Karayaka'da meydana gelen patlama dolayısıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenleyeceğimiz konserimiz iptal edilmiştir. Patlamada yaralanan askerlerimize, vatandaşlarımıza ve tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun. Yüce Rabb'imden şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Karayaka beldesi Hürmüzlü Mahallesi'nde dün akşam bir bağ evinde bulunan bazı kişilerin yüksek ses çıkardığı ve çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekibi sevk edilmiş, adrese varan ekipler, içeri girdiklerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana gelmişti. Olayda 5'i jandarma personeli 7 kişi yaralanmıştı.

Bu arada, Tokat Valiliği öncülüğünde faaliyet gösteren Tokat Kadın Kooperatifleri Satış Ofisi ile Valilik tarafından oluşturulan Tokat Komana Markası tanıtımının da aynı nedenle ertelendiği bildirildi.