Üniversiteler Arası Akademik İş Birliği Protokolü Yapıldı

Üniversiteler Arası Akademik İş Birliği Protokolü Yapıldı

Yayın: 16.01.2024 10:16
Paylaş:
A+ A-

 Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurivmon Abulhasan arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Özbekistan’da bulunan Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurivmon Abulhasan ve Rektör Yardımcısı Doç Dr. Sherzod Atamuradov ve Daire Başkanı Rahimberdi Toshmamatov’u Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Adnan Uçur eşlik etti.

Yapılan görüşmede KBÜ Rektörü Kırışık ile Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Abulhasan, akademik iş birliklerinin güçlendirilmesi ve yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından ortak araştırma projeleri, akademik iş birliği, öğrenci değişimi, ortak konferanslar, yurt dışı eğitim programları ve birçok iş birliğini kapsayan protokol imzalandı. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz Özçelik-İş Sendikasını ziyaret etti

Yayın: 18.05.2024 12:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine İade-i ziyarete bulundu.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen ValiMustafa Yavuz, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür eden Başkan Yılmaz sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi.