Ünsal “ Hiçbir Vatandaşımıza Kırgın Değilim”

Ünsal “ Hiçbir Vatandaşımıza Kırgın Değilim”

Yayın: 16.05.2023 14:53
Paylaş:
A+ A-

Memleket Partisi birinci sıra milletvekili adayı Muharrem Uğur Ünsal, yayınladığı basın bildirisinde, hiçbir seçmene kırgın ve küskünlüğünün olmadığını söyledi. Ünsal yayınladığı basın bildirisinde şu açıklamayı yaptı: “Güzel anılarla dolu, yüksek tempolu bir seçim kampanyasının ardından sizlere bir durum değerlendirme ve teşekkür etme açıklaması yapmak istedim.

Bundan tam 2 yıl önce büyük umutlarla kurduğumuz partimiz ilk sınavını vermiştir. Bu geçtiğimiz iki yıl boyunca türlü baskılara, atılan iftiralara, çekilen operasyonlara ve son olarak da Genel Başkanımıza başlatılan karalama kampanyasının sonucunda Genel Başkanımızın adaylıktan çekilmesine rağmen Genel Seçimlere girmeyi başardık. Beklemediğimiz derecede düşük bir oy oranı ile kendimizi anlatamadığımız, yapılan baskıların galip geldiği ve Türkiye’de siyasetin kutuplaştığı gün gibi ortadadır

Seçim kampanyasının en başından beri söylediğim gibi ben bu Memleketin Evladı olarak bu şehirde seçim için bulunmadığım gibi aranızda yaşamaya, sorunları anlatmaya, bu şehir için taş üstüne taş koymaya ve Karabük Siyasetinde bunları dile getirmeye devam edeceğim.

Bu şehir ve bu ülke için kim ne fayda sağlıyorsa savunmaya, kim zararlıysa karşısında durmaya, bir kişinin veya bir topluluğun ihtiyaçlarını dile getirmeye gücümün yettiğince devam edeceğim.

Hiçbir kişiye hiçbir seçmene hiçbir vatandaşıma karşı en ufak bir kırgınlık veya küskünlük taşımamakla beraber şimdi daha tecrübeli daha umutlu ve daha yüksek bir kararlılıkla savunduğum doğruların arkasındayım. Bu ülkenin geleceği için dertlenen insanları yine bir araya getirmeye devam edeceğim.

Çıktığım bu yolda bana desteklerini esirgemeyen ve her zaman arkamda duran; değerli eşime ve aileme, ekip arkadaşlarıma, parti gönüllülerine, maddi-manevi desteklerde bulunan dostlarıma, yolda durdurup “biz her zaman seninleyiz” diyen destek telefonlarını ve mesajlarını esirgemeyen arkadaşlarıma, sesimizi duyurmaya derdimizi anlatmaya olanak sağlayan siz değerli basın mensuplarımıza ve çok değerli Karabük’lü Hemşerilerime tüm içtenliğimle çok teşekkür ederim.

Çok güzel bir aile olduğumuza inanıyorum, bugün başaramamış olmamız yarın başaramayacağımız anlamına gelmiyor.  Siyaset uzun soluklu bir iş,  yaşımız genç,  derdimiz Vatan,  kalan her şey teferruat” (Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atatürk’ün doğduğu evden bisikletçilerce Samsun’a taşınan toprak Edirne’ye ulaştı

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

EDİRNE (AA) – Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin bahçesinden Samsun'a ulaştırılmak üzere alınan toprak Türkiye'ye ulaştı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu (KARDEF) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında, Atatürk'ün Selanik'teki evinden alınan toprak, Rodop Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (ROBİS) üyesi bisikletçiler tarafından İpsala Sınır Kapısı'na getirildi.

Sınır kapısında düzenlenen törende Türk bayrağına sarılı toprak, Bisiklet Federasyonu Edirne Temsilcisi Utku Zorlutuna'ya teslim edildi.

KARDEF Başkanı Salih Meriç, törende, projeyi 2019 yılından bu yana sürdürdüklerini anımsattı.

Selanik'ten alınan Ata toprağının 14 il ve 1350 kilometre yol kat edilerek Samsun'a götürüleceğini belirten Meriç, “Bundan 4 gün önce Selanik'teki Atatürk Evi'ne gittik, sayın başkonsolosumuzdan aldığımız Türk bayrağı ve Ata toprağını yola çıkarttık. Batı Trakyalı ROBİS Bisiklet Kulübü üyesi bisikletçiler bugünkü etabı tamamlayarak Edirneli sporculara İpsala Sınır Kapısı'nda toprak ve bayrağı takdim ettiler.” dedi.

ROBİS üyesi Ali Kayrak da Ata toprağını taşımaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Toprağı teslim Alan Zorlutuna ise toprağın Türkiye'deki yolculuğunun İpsala Sınır Kapısı'ndan başlayacağını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet sporcuları olarak Edirne etabını gerçekleştireceklerini dile getiren Zorlutuna, “40 kilometrelik bir mesafemiz var Tekirdağ il sınırına kadar. Akabinde toprağı Tekirdağlı bisiklet sporcularına teslim edeceğiz. Selanik'te başlayan tur 19 Mayıs'ta Samsun'da son bulacak. Her il kendi bisiklet sporcularıyla tura katılacak. Biz de bu onurlu turda yerimizi aldık.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zorlutuna ve 4 bisikletçi toprakla yola çıktı.