Uysal; 17.Yardım TIR’ımız Yola Çıktı

Uysal; 17.Yardım TIR’ımız Yola Çıktı

Yayın: 10.02.2016 10:29
Paylaş:
A+ A-

“İçerisinde Isıtıcı, Battaniye, Kuru Bakliyat, Bebek Bezi ve Maması Gibi Temel İhtiyaç Malzemelerinin Bulunduğu 18’inci Yardım Tırı Yola Çıktı”

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı koordinatörlüğünde operasyonların devam ettiği Cizre’ye AK Parti Mamak İlçe Başkanlığının yardım kampanyası ile oluşturduğu Tır Cizre’ye yola çıktı.

Basın mensuplarına yaptığı açıklama da AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “13 ilçemizde sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Ve orada yaşayan vatandaşlarımız evlerini terk etmek durumunda kaldılar. Devletimiz tarafından güvenli yerlere ya da yakınlarının yanlarına yerleştirildiler. Devletimiz tarafından kiraları ödeniyor, Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımız aracılığıyla da ihtiyaçları gideriliyor. Bunun yanında AK Parti olarak Doğu ve Güneydoğu’da vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu ve doğu batı kardeşliğini göstermek adına yardım kampanyası başlatıldı. Başlangıçta 100 Tır’lık bir yardım kampanyası olarak düşünmüştük. Bugüne kadar 17 Tır gönderdik bu 18. Tır’ımız bu demek değildir ki yardım kampanyamız 100 Tır ile sınırlı. İhtiyaç olduğu sürece yardım kampanyamız AK Parti tarafından devam ettirilecektir. Yardım Tırımızın içerisinde mevsimin kış olması nedeniyle vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu elektrikli ısıtıcı, battaniye, kuru bakliyat, çocuk bezi ve çocuk maması bulunmaktadır. İhtiyaç listesi de valiliklerimizin, kaymakamlıklarımızın AK Parti il ilçe teşkilatlarının çalışması sonucunda belirleniyor. Bugüne kadar birçok ilimizde AK Parti İl ve İlçe başkanlıklarımızın çalışmalarıyla yardım tırları hazırlanmıştı. Bugünkü yardım tırımız AK Parti Mamak İlçe Başkanlığımızın ve Mamak Belediyemizin kampanyası ile hazırlandı. Tırımız birazdan yola çıkacak ve inşallah yarın Cizre’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtımı gerçekleştirilecektir. Bu vesileyle bu kampanyada emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Her şeyden önemlisi kampanya için yardım yapan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.