Vali Gürel, Eflani’de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Vali Gürel, Eflani’de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Yayın: 07.08.2019 00:16
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı Sinan Aşcı, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ile birlikte Eflani ilçemizin en kalabalık köylerinden olan Karacapınar Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve köy halkının talep ve sorunlarını dinledi.

Karacapınar Köyünde 59 adet ev, tarihi ve mimari özelliğinden dolayı, KTVKK’nun16.02.1990 tarihi ve 1100 sayılı kararı ile kültür varlıkları arasında sayılarak Kentsel Sit alanı olarak tescil edildiğini ifade eden Muhtar Halil İbrahim Çelenli, köydeki hane sayısı, tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile köyün sorunları ile köylülerin talepleri hakkında bilgiler verdi.

Köy sakinlerinin de talep ve sorunlarını dinleyen Vali Gürel daha sonra köydeki tarihi ev ve yapılarda incelemelerde bulundu.

Eflani ilçemizde bulunan Ortakçı Göleti ve Kadıköy Göletini de gezen Vali Gürel, olta balıkçılığı yapan vatandaşlarla balık tutarak bir süre sohbet etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akçakoca’da otelin deposunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde otelin deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.

Osmaniye Mahallesi Çuhallı mevkisinde bulunan 6 katlı otelin bodrum katındaki deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çalışanların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye sevk edildi.

Ekiplerce söndürülen yangında depoda hasar oluştu.