Vali Gürel, “Her Zaman Genç Girişimcilerimizin Yanındayız”

Vali Gürel, “Her Zaman Genç Girişimcilerimizin Yanındayız”

Yayın: 01.10.2021 21:50
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Vali Fuat Gürel, yaklaşık 2 sene önce Eskipazar ilçesinde kurduğu arı çiftliği ile genç girişimcilere örnek olan Kayımtu Arıcılık sahibi Fatih Kayımtu’yu makamında kabul etti.

Zamanının büyük bir kısmını arılarının başında geçirdiğini ifade eden Fatih Kayımtu, 80 tane arı kovanının bulunduğunu, süzme ve petek balın yanı sıra; arı sütü, polen ve propolis gibi sağlık için faydalı başka ürünlerinde hem toptan hem de perakende olarak satışını yaptığını söyledi. Balın faydalarının saymakla bitmeyeceğini söyleyen Kayımtu, “Süzme ve petek balın faydaları saymakla bitmez, Polen’de dünya’nın en zengin ve en mükemmel besinidir, vücudun hastalıklara karşı direncini arttırır, birçok hastalıkların iyileşmesini hızlandırır, yaşlanmayı geciktirici ve canlılığı sağlayan yenileştirici özelliklere sahiptir.” dedi.

Fatih Kayımtu’nun genç girişimcilere örnek olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel, “Fatih kardeşimizi Eskipazar ilçemizdeki çiftliğinde ziyaret etmiştik, başarılı ve çalışkan bir arkadaşımız. Devlet olarak her zaman genç girişimcilerimizin yanındayız. Fatih Kayımtu’nun kurmuş olduğu arı çiftliğinin genç girişimcilerimize örnek olmasını temini ediyor, tüm imkânlarımızla genç girişimcilerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop merkezli uyuşturucu operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop merkezli 7 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 19 zanlı yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekiplerince, kente uyuşturucu getirerek sattıkları tespit edilen zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ekiplerce yapılan izleme ve takibin ardından şüphelilerin yakalanması için Sinop, Çorum, Tokat, Edirne, Tekirdağ, Manisa ve Elazığ illerinde belirlenen 24 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılara ait adreslerdeki aramada 2 kilo 418 gram uyuşturucu, 273 uyuşturucu hap, 3 hassas terazi, 15 kök kenevir bitkisi, 3 gram kenevir tohumu, 5 tabanca ve uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi.