Vali Gürel Marketlerde Denetim Yaptı

Vali Gürel Marketlerde Denetim Yaptı

Yayın: 01.04.2020 15:18
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Dünya sağlık örgütü tarafından “pandemi” ilan edilen Koronavirüs (covid-19) salgınından kaynaklanan olumsuzlukların İlimiz için bir tehdit unsuru olmasının önlenmesine yönelik olarak İl Hıfzısıhha Meclis Kurulunun 9 ve 15 sayılı kararı ile alınan tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını denetlemek için marketlerde incelemelerde bulundu.

Nar Market, Erhaller Market ve Şeker’a Marketi ziyaret eden Vali Gürel, marketlerde, hizmet alanı büyüklüğünün onda bir oranında belirlenen maksimum müşteri sayısını market girişlerine asmalarını, market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmamasına dikkat etmelerini ve marketlerde müşterilerin en az bir metre mesafe ile beklemeleri ve marketlere çocuk alınmaması konularında incelemelerde bulunarak market yöneticilerinden valiliğin aldığı kararlarla getirilen kısıtlamalar hususunda müşterilerini bilgilendirmelerini istedi.

Vali Gürel’e, Ticaret Müdürü Feridun Karataş, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz ve Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse eşlik etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.