Vali Gürel, “Yavrularınız Bizlere Emanet”

Vali Gürel, “Yavrularınız Bizlere Emanet”

Yayın: 28.09.2021 22:11
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile birlikte KYK Yurtlarını ziyaret ederek kayıt işlemlerini yapan öğrencileri ziyaret etti.

Vali Fuat Gürel, yüz yüze eğitime başlayan Karabük Üniversitesinde eğitim görecek öğrencilerin konaklayacakları Esentepe Taşkent Kız Yurdu, Asiye Hatun Kız Yurdu, Bahattin Gazi Erkek Yurdu ve İsmail Necati Efendi Erkek Yurdunu ziyaret ederek yurda kaydını yaptıran öğrenciler ve yavrularını kalacakları yurda teslim etmek üzere Karabük’e gelen veliler ile sohbet ederek “Hoş Geldiniz” dileklerinde bulundu.

Karabük Üniversitesinde yüz yüze eğitimin başlaması ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Vali Gürel “Üniversitemiz kendini kanıtlamış yeni kurulan üniversiteler arasında en başarılılarından birisi. Öğrencilerimizi bu çağdaş eğitim yuvasını tercih ettiklerinden dolayı kutluyorum. İlimiz genelinde yurtlarla ilgili çok büyük bir sıkıntımız yok, gerek devlet gerekse özel yurtlarımız tüm hazırlıklarını tamamladılar. Burada öğrencilerimiz sadece eğitimlerine odaklanarak bizi geleceğe taşıyan eğitimlerini alacaklar. Ailelerimizin de gözü arkada kalmasın yavrularınız bizlere emanet.” dedi.

Vali Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den yurt kayıt işlemleri, yurtlarda yürütülen hizmetler ve süreç hakkında bilgiler aldı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta dolu yağışı etkili oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde dolu yağışı etkili oldu.

İlçede öğleden sonra yaklaşık 15 dakika yağan dolu, yerin beyaza bürünmesine neden oldu.

Bazı meyve ağaçları da doludan zarar gördü. ​​​​​​​