Vali Gürel’e Makamında Ziyaretler

Vali Gürel’e Makamında Ziyaretler

Yayın: 08.07.2021 21:39
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Türkiye’nin özellikle yurtdışındaki tanıtımına katkı sağlayarak bu alanda projeler üretmeyi amaçlayan Turizm ve Tanıtma Platformunun (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız ve beraberindeki heyet, Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.

Ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak amaçlı projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Yıldız, bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında Vali Gürel’e bilgiler sunarak ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fuat Gürel nazik ziyareti için TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız tarafından Vali Fuat Gürel’e “Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçileri” plaketinin takdimi ile sona erdi.

Daha sonrasında Vali Gürel Safranbolu’da faaliyet gösteren Peron (Doyuranadam) İşletmesi Sahibi Gültekin Burhan ve aynı işletmede garson olarak çalışan, çalışma azmiyle hem engelli bireylere hem de çevresindekilere örnek olan Down Sendromlu Vedat Ergül’ü makamında kabul etti.

Vedat’ın iş disiplini, sempatik tavırları ile hem müşterilerin hem de kendilerinin takdirini topladığını ifade eden işletme sahibi Gültekin Burhan “Çalışma azmi ve disiplini her zaman ön planda tutuyor, sevildiğini çok çabuk anlıyor, biz onu çok seviyoruz.”dedi.

Yakın ilgi gösterdiği Vedat ile bir süre sohbet eden Vali Gürel, işletme sahibi Gültekin Burhan’a hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunarak, “Vedat’ın bizden bir farkı yok, hepimizin nasıl küçük farklılıkları varsa onun da küçük farklılıkları var. Onlar bizim desteklerimizle kendi başlarına birey olarak bu hayatta kalabilecek insanlar. Vedat’a istihdam sağlayarak özel bir çocuğumuzun sosyalleşmesine, sosyal hayata katılmasına ve topluma kazandırılmasına vermiş olduğunuz destek için sizi tebrik ederim, sizin bu davranışınız inşallah diğer işletmelerimize de örnek olur.” şeklinde konuştu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.