Vali Yavuz “ Başvuru yapan tüm öğrencilerimizi yerleştirdik”

Vali Yavuz “ Başvuru yapan tüm öğrencilerimizi yerleştirdik”

Yayın: 01.10.2023 14:31 |Güncelleme: 27.12.2023 16:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz KYK yurtlarına başvuru yapan tüm üniversite öğrencilerini yurtlara yerleştirdiklerini söyledi.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 02.10.2023 tarihi itibariyle eğitime başlayacak Karabük Üniversitesinde öğrencilerin konaklayacakları Soğuksu KYK Kız Öğrenci Yurdu ile Bahattin Gazi KYK Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek yurda kaydını yaptıran öğrenciler ve gençleri kalacakları yurtlara teslim etmek üzere ilimize gelen aileleri ile sohbet ederek ilimize “Hoş Geldiniz” dileklerinde bulundu.

Üniversitemizde eğitimin başlaması ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Vali Yavuz, “Üniversitemiz kendini kanıtlamış üniversitelerden birisi. Öğrencilerimizin, Karabük Üniversitesi ve Karabük ilini tercih ettiklerinden dolayı tebrik ediyorum. İlimiz genelinde, 11.500 öğrenci kapasiteli 10 yurdumuz mevcut. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında İl merkezi ve Safranbolu ilçemizde başvuru yapan 4.700 öğrencinin tamamını yurtlarımıza yerleştirdik. Yurtlarla ilgili çok büyük bir sıkıntımız yok, gerek Devlet, gerekse özel yurtlarımız tüm hazırlıklarını tamamladılar. Burada öğrencilerimiz sadece eğitimlerine odaklanarak bizi geleceğe taşıyan eğitimlerini alacaklar. Ailelerimizin de gözü arkada kalmasın, yavrularınız bizlere emanet.” dedi.

Vali Yavuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve yurt idarecilerinden, yurt kayıt işlemleri, yurtlarda yürütülen hizmetler ve süreç hakkında bilgi aldı. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.