Vali Yavuz “Devletimiz Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanında”

Vali Yavuz “Devletimiz Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanında”

Yayın: 12.02.2024 10:12
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında meydan gelen sel felaketinde zarar gören ve yeniden yapılan Köyceğiz Köprüsünde incelemelerde bulunan Karabük Valisi Mustafa Yavuz “Devletimiz çok güçlü ve her zaman vatandaşlarımızın yanında” dedi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında meydana gelen sel afetinde zarar gören ve İl Özel İdaresi tarafından yeniden yapılan Eskipazar Köyceğiz Köprüsü’nde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Mustafa Yavuz’un incelemeleri sırasında, Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci hazır bulundu.

Yetkililerden, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Valimiz Mustafa Yavuz; Köyceğiz halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Son yıllarda  bölgede sel afetiyle sık karşılaşıyoruz. Bu afetlerde ilimizde can kaybının olmaması tek tesellimiz. Devletimiz çok güçlü ve her zaman vatandaşlarımızın yanında. Birçok noktada olduğu gibi Köyceğiz köyümüzde yıkılan köprüyü de en kısa sürede yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.