Vali Yavuz esnafların Pazartesi duasına katıldı

Vali Yavuz esnafların Pazartesi duasına katıldı

Yayın: 18.09.2023 11:48 |Güncelleme: 27.12.2023 16:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Bağ-Essan Sanayi Sitesi Esnaflarının Pazartesi Duasına Katıldı.

Bağ-Essan (Bağkur Esnafları) Sanayi Sitesi esnaflarının geleneksel hale getirdikleri Pazartesi duasına katılan Vali Mustafa Yavuz, Ahilik kültürünü yaşatan esnaflarımıza bereketli bol kazanç temennisinde bulundu.

İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından gerçekleştiren duanın ardından esnaflarımızla tek tek tokalaşan Vali Mustafa Yavuz “Ahilik Haftasını” kutlayarak hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

Esnaf duasına; Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, kurum müdürleri, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, Safranbolu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, Bağ-Essan Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Hüseyin Aykaç, Esnaf Odaları Temsilcileri ve sanayi sitesi esnafları katıldı.(Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de “Orman Benim” kampanyası düzenlendi

Yayın: 03.05.2024 13:56
Paylaş:
A+ A-

Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Eflani ilçesinde, “Orman Benim” etkinliği düzenlendi.

Bostancılar Göleti’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, çevredeki çöpler topladı ve yabani otlar temizlendi.

Daha sonra Eyüboğlu, öğrencilere ormanın önemi, orman yangınlarının çıkış sebepleri ve çevre temizliği konusunda bilgi verdi.