Vali Yavuz İlk ilçe ziyaretini Yenice’ye yaptı

Vali Yavuz İlk ilçe ziyaretini Yenice’ye yaptı

Yayın: 31.08.2023 15:05
Paylaş:
A+ A-

Vali Mustafa Yavuz, ilçe ziyareti kapsamında Yenice İlçesini ziyaret etti.

Yenice Kaymakamlığı önünde Vali Yardımcısı ve Yenice Kaymakam Vekili Muhittin Gürel, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, BAKKA Genel Sekreteri Lütfi Altunsu ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yavuz, Yenice ilçesi hakkında Kaymakam Vekili Muhittin Gürel’den bilgiler aldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe Kurum Müdürleri ile bir araya gelen Vali Mustafa Yavuz, 9 Haziran’da Yenice’de etkili olan sağanak yağışlardan etkilenen bölgelerde yapılan çalışmalar başta olmak üzere ilgili kurumlar tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Toplantının ardından Yazıköy İncebacaklar Mahallesi Yolu, Yenice Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında BAKKA’dan alınan destek ile hayata geçirilen Ihlamur Teras ve Bungalov Evler ile Şeker Kanyonunda yerinde incelemelerde bulunan Vali Mustafa Yavuz çalışmalar hakkında bilgiler aldı. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük 1. Amatör Ligi Final Maçı Heyecanı!

Yayın: 03.05.2024 12:06
Paylaş:
A+ A-

Bu hafta sonu, Karabük 1. Amatör Ligi’nin büyük finali için nefesler tutuldu. Eskipazar Belediyespor ve Asd Eflani Spor takımları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecekler.

Eskipazar Belediyespor, B Grubu’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Grubunu ikinci sırada tamamlayan takım, çeyrek finalde 5000 Evler Spor’u 90+12’de bulduğu golle 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise Dökecek Futbol Kulübü ile zorlu bir mücadele yaşadıktan sonra 117. dakikada bulduğu golle 4-3 galip gelerek finale yükseldi.

Diğer finalist Asd Eflani Spor ise yarı finalde rakibini 5-1’lik skorla geçerek adını finale yazdırdı.

Final heyecanı, 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 16:00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda yaşanacak. Futbol tutkunları, bu mücadeleyi kaçırmamak için sabırsızlanıyor.

Heyecan dolu final maçının sonucunu bekleyip, şampiyon takımı görmek için futbolseverlerin gözleri bu önemli karşılaşmada olacak.