Vali Yavuz, trafik kontrol noktalarını denetledi

Vali Yavuz, trafik kontrol noktalarını denetledi

Yayın: 07.04.2024 15:53 |Güncelleme: 08.04.2024 13:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında oluşturulan trafik kontrol noktalarında denetlemelerde bulundu.

Vali Yavuz, Eskipazar yolu üzerindeki Bölge Trafik uygulama noktası ile Kastamonu yolu üzerindeki jandarma uygulama noktasında denetleme yaptı. Trafik durumu hakkında bilgiler alan Yavuz, personele çalışmalarında kolaylık diledi. Vali Yavuz: “İçişleri Bakanlığı talimatıyla Karabük’te havadan ve karadan 20 noktada gerek Emniyet Teşkilatı gerekse Jandarma Teşkilatı ile diğer kurumların uyumlu çalışmalarıyla gerçekleştiriyoruz. Bayramlar sevinçtir. Vatandaşlarımızın trafikte kurallara uymalarını, bayram sevincini sevdikleriyle yaşamaları için gideceklere yerlere sağlıklı olarak ulaşmalarını temenni ediyoruz. Hayırlı Bayramlar diliyoruz.” ifadelerine değindi. Karabük’te bayram trafiğinin yoğunlaştığını açıklayan Vali Yavuz, bayramdan sonra geçişlerle ilgili trafik raporlarını paylaşacaklarını ve şimdiye kadar ölümlü bir kaza yaşanmadığını vurguladı.

Durdurulan araçlardaki vatandaşların bayramlarını da kutlayan Vali Yavuz, görevli personele de kolaylık ve başarılar diledi. (Halil Kızılyer)

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamındaki operasyonlarda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

İlçenin Kalegüney köyünde, KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığınca ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda D.K. gözaltına alındı.

Şüphelinin evi ve çevresinde yapılan aramalarda 992 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.K,çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlçenin Bulancak Mahallesi'nde ikamet eden M.K. ve T.O.O. jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K. tutuklandı, T.O.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.