Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz TED Koleji Mezuniyet Töreninde

Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz TED Koleji Mezuniyet Töreninde

Yayın: 13.06.2024 11:22
Paylaş:
A+ A-

TED Karabük Koleji Vakfı Yerleşkesi’nde gerçekleşen mezuniyet töreninde Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, 12. sınıftan mezun olan 47 öğrencinin mezuniyet sevincine ortak oldu.

Mezuniyet töreninde öğrencilere seslenen Vali Mustafa Yavuz, TED Karabük Koleji’nin 60 yıllık tarihine ve 55. mezunlarını vermesine vurgu yaptı. Türkiye’deki 45 TED Koleji arasında açılan 3. TED Koleji olan Karabük TED Koleji’nin, yetiştirdiği öğrencilerle şehre önemli bir değer kattığını belirten Yavuz, şunları söyledi:

“Her şehrin marka değerleri vardır. TED Karabük Koleji de Karabük’ün önemli marka değerlerinden birisi. Bu okuldan mezun olup ülkemizin değişik yerlerinde ve noktalarında görev yapan tüm mezunlarımızı tebrik ediyorum. Bugün mezun olan 47 öğrencimizi ve onların saygıdeğer ailelerini ayrıca tebrik ediyorum. Mezun olan tüm gençlerimizin, hayal ettikleri üniversite ve bölümlerde okuyarak ilimize ve ülkemize faydalı olacaklarına inanıyorum. Çıkmış oldukları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Gençlerimizin eğitimlerindeki katkı ve emeklerinden dolayı da TED Karabük Koleji’nin tüm idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Eğitim Kenti Karabük’ün marka değerine katkılarından dolayı tüm TED ailesine şükranlarımı sunuyorum.”

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere ödülleri, Vali Mustafa Yavuz tarafından verildi. Program, öğrencilerin mezuniyet töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tıra saklanan uyuşturucu “Hektör”ün hassas burnundan kaçmadı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir tırda yapılan aramada, “Hektor” adlı narkotik dedektör köpeğin yardımıyla uyuşturucu ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ve İstihbarat şubeleri ile Kastamonu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri, Samsun'a tırla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine ortak çalışma yürüttü.

Ekipler, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesindeki polis uygulama noktasında M.S'nin (35) kullandığı tırı durdurdu.

Tırda narkotik dedektör köpeği “Hektor” ile yapılan aramada, kupa kısmında 1219 gram sentetik uyuşturucu ile 2 bin 744 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Sürücü M.S. ekiplerce gözaltına alındı.