Vatandaş da esnaf da memnun

Vatandaş da esnaf da memnun

Yayın: 30.01.2024 16:04
Paylaş:
A+ A-

EKS Yatırım ve Kurumsal Danışmanlık firma sının sahibi Kübra Ekmekçi Karabük KARES AVM’de gerçekleştirdiği son projesi ‘Tesettür Fuarı’nı Bölgenin Sesi’ne değerlendirdi.

EKS Danışmanlık’ın yoğun ilgi gören son etkinliği için İzmir’in ünlü giyim markası Sinanur Moda ile işbirliği yaptıklarını kaydeden Ekmekçi 5 gün süren fuarda yerli esnafın da yer aldığını vurguladı.

Ekmekçi, “25-29 Şubat tarihleri arasında Karabük Kares AVM’de düzenlemiş olduğumuz bu tesettür fuarımız görüldüğü gibi halkımızın çok büyük ilgisini çekti. Öncelikle Karabük halkına çok teşekkür ederiz. Yerli esnafımızı da içinde barındırdığımız Sinanur Moda ile beraber yaptığımız tesettür fuarımız halka kaliteli ve uygun fiyata hizmet sağlamamız sebep oluyor. Yeni projelerde yine birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

DEVAMINI BEKLERİZ

Fuarda yer alan firmalardan İclal Giyimin sahibi Hasan Karataş Tesettür Fuarı ile ilgili yaptığı değerlendirmede dolu dolu geçen bir 5 gün yaşadıklarını belirtti ve “Gerçekten de çok güzel oldu. KARES Alış veriş Merkezi için iyi bir görüntü oldu. Hareketlilik oldu. Böyle bir şeyler bekleniyordu o da oldu. Devamını da bekliyoruz. Yer sıkıntımız var. Bir daha detaylı bir yerde olursa iyi olur. Aslında buna Karabük’ün ihtiyacı var” dedi.

İLK GÜN ENDİŞELİYDİK

KARES AVM’de EKS Yatırım ve Kurumsal Danışmanlık firması tarafından düzenlenen Tesettür Fuarı’na katılım sağlayan diğer bir yerli firma Yakut Butiğin sahibi Emine Yakut da fuara ilişkin şunları söyledi; “Netice itibariyle gayet güzel oldu. Aslında başta endişelenmiştik. İlk kez böyle bir organizasyonda yer alacağız, nasıl olacak diye ama bir hareket geldi. Devamından yanayız. Bu tarz organizasyonlar devam ederse iyi olur

Kurumsal firmaları Karabüklülerle buluşturan, şehrin ekonomi ve istihdamına önemli katkılar sağlayan EKS Danışmanlık’ın bir projesini daha başarıyla geride bıraktığını da hatırlatan Kübra Ekmekçi “Yapamazsın dediler ama kadınlar sözünü tutar” diyerek yeni hamlelerin de ipucunu verdi. (Halil Kızılyer)

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri, Konuralp bölgesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürüttü.

Teknik ve fiziki takibe alınan G.B.M, F.K, C.A ve H.T'nin ev ve araçlarında yapılan aramada, 6 uyuşturucu hap, 17 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi, zanlılar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.B.M ile F.K. “uyuşturucu madde ticareti” suçundan tutuklandı.

Diğer şüpheliler hakkında “uyuşturucu madde kullanma” suçundan adli işlem yapıldı.